Välkommen till Zeijersborger & Co i Borås!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka möte

Advokatbyrå Zeijersborger & Co grundades i Borås år 2005 av Peter Zeijersborger och är idag en av Sveriges snabbast växande privatjuridiska byråer.

Vår populära Fråga Advokaten började som lokal frågespalt i Markbladet innan den flyttade in på hemsidan och blev tillgänglig för alla. Oavsett om du bara vill ställa en fråga eller behöver kvalificerad juridisk handläggning, når du enkelt våra jurister och advokater med ett telefonsamtal eller ett mail.

Specialister på privatjuridik i Borås

Vi har hjälpt boråsare med privatjuridiska ärenden i mer än 11 år. Våra advokater och jurister är specialiserade inom alla rättsområden du som privatperson kan komma i kontakt med. Vi står på din sida när du behöver råd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi företräder dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi hjälper dig att upprätta äktenskapsförord, samboavtal, testamente och gåvobrev. Vi kan diskrimineringslagstiftning och är erkänt duktiga på person- och trafikskador.

Telefonrådgivning och personliga möten

Vi erbjuder fri inledande telefonrådgivning och om advokaten eller juristen bedömer att det finns förutsättningar att driva din fråga juridiskt, bokar hen in ett personligt möte på vårt kontor i Borås. Under ärendets handläggning kommer kontakt ske både via telefon, mail och möten.

Svar inom en arbetsdag

Våra advokater och jurister är ofta upptagna i rättegångar, förhandlingar och möten. För att garantera samtalets sekretess och ombudets fulla uppmärksamhet, tar vår växel alltid ett meddelande till advokaten eller juristen när klienter ringer in. Våra ombud återkopplar så snart som möjligt och normalt inom en arbetsdag.

Sekretess och lojalitet

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi inte emot spontanbesök på våra kontor. Vi svarar heller inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så.

Här hittar du oss i Borås

Våra lokaler ligger på den trevliga gågatan Österlånggatan 45, mitt i centrum nära buss-stationen på Södra Torget och på två minuters promenad från tingsrätten och polishuset. Om du kommer med bil, parkerar du enklast på Allégatan eller i parkeringshuset Valhall alternativt utomhusparkeringen Hugin.

010-33 33 888