Välkommen till Zeijersborger & Co i Malmö!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka möte

Advokatbyrå Zeijersborger & Co är en av Malmös ledande privatjuridiska byråer. Vi förordnas regelbundet av domstolar och myndigheter och tar emot klienter från hela Skåneregionen.

Specialiserade advokater och jurister i Malmö

Våra advokater och jurister är specialister. Det innebär att du som klient vet att du får ett duktigt ombud oavsett vad du ha för privatjuridiskt behov. Vi hjälper dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi ger dig råd och stöd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi biträder dig vid arvstvister, upprättar äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och testamenten. Vi är erkänt duktiga på person- och trafikskador och driver ditt ärende mot försäkringsbolaget och Försäkringskassan.

Personliga möten och fri inledande rådgivning

Vi bokar in personliga möten på vårt kontor i Malmö efter en första telefonrådgivning. Inledande rådgivning är fri och syftar till att avgöra om det finns ett juridiskt ärende som vi kan driva. Vid fortsatt handläggning kommer kontakter att ske både via telefon, mail och möten.

Svar inom en arbetsdag

Våra advokater och jurister är ofta upptagna i rättegångar, förhandlingar och möten. För att garantera ombudets odelade uppmärksamhet och samtalets sekretess, ber vår växel dig alltid att lämna ett meddelande när du ringer in till oss. Våra ombud återkopplar så snart som möjligt och normalt inom en arbetsdag.

Sekretess och lojalitetsplikt

Som advokatbyrå är vi bundna av lojalitetsplikt och absolut sekretess. Vi svarar inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi heller inte emot spontanbesök på våra kontor.

Här hittar du oss i Malmö

Vårt kontor i Malmö ligger på Västergatan 38, mitt i gamla kvarteren kring Lilla Torg, nära Centralstationen och Gustaf Adolfs torg. Busshållsplatsen Djäknegatan ligger inom några få minuters promenadväg och närmaste bilparkering återfinns på Stortorget och med lite tur på gatan utanför kontoret .

Vi står på din sida

010-33 33 888