Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Eskilstuna

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Eskilstuna

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

En advokatbyrå som står på din sida

Zeijersborger & Co är en av Eskilstunas mest heltäckande advokatbyråer för privatpersoner och företagare. Våra arbetsområden sträcker sig från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi tar emot klienter från hela Sjuhärad och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar.

Specialiserade advokater och jurister

I över 15 år har vi hjälpt klienter genom ärenden och står givetvis alltid redo att hjälpa även dig i Eskilstuna när situationen kräver. Vi står på din sida när du behöver stöd vid en vårdnadstvist eller skilsmässa och företräder dig oavsett om du åtalas eller själv blivit utsatt för brott. Därtill kan vi även hjälpa dig att upprätta samboavtal, gåvobrev, testamente eller äktenskapsförord. Vi är erkänt duktiga på trafik- och personskador liksom vi är väl insatta i diskrimineringslagstiftningens ord.

Telefonrådgivning och personliga möten

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Som klient hos oss väljer du själv huruvida du vill att handläggningen sker per telefon, mail, videosamtal eller om du hellre kommer in till något av våra kontor för personliga möten.

Stöd och trygghet

Oavsett varför du sökt dig till oss så kan vi garantera dig full support och att du är trygg genom vår absoluta sekretess. Vi svarar aldrig på frågor om en klient eller bekräftar om någon är klient, om denna inte på eget bevåg gett oss fullmakt att göra det. Vi har därtill valt att inte ta emot spontanbesök för att försäkra dig om att du aldrig behöver möta någon du försöker undvika.

Kontakta oss

Står du inför ett juridiskt dilemma, har du blivit utsatt för brott eller har du själv blivit åtalad och behöver en advokat som för din talan? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret att göra utgången så smärtfri och lyckad som möjligt för din vinning.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.