fbpx
Jobba hos oss

Advokatbyrå Eskilstuna

En advokatbyrå som står på din sida

Befinner du dig i en situation där du skulle behöva juridisk rådgivning?

På Zeijersborger & Co arbetar specialister inom privatjuridik som dagligen för frågor framåt rörande barn och familj, hem och ekonomi, ersättning och skada liksom både biträder och försvarar. Med kontor placerade i Sveriges största städer tar vi emot klienter från samtliga regioner och vi förordnas regelbundet av både myndigheter och domstolar i olika ärenden. Det spelar ingen roll om det är du som blivit åtalad eller utsatts för brott. Vi kommer alltid stå fast vid din sida och arbeta för att ge dig trygghet och stöd genom hela processen.

Specialister på privatjuridik

I över 13 år har vi hjälpt klienter genom privatjuridiska ärenden och står givetvis alltid redo att hjälpa även dig i Eskilstuna när situationen kräver. Vi står på din sida när du behöver stöd vid en vårdnadstvist eller skilsmässa och företräder dig oavsett om du åtalas eller själv bivit utsatt för brott. Därtill kan vi även hjälpa dig att upprätta samboavtal, gåvobrev, testamente eller äktenskapsförord. Vi är erkänt duktiga på trafik- och personskador liksom vi är väl insatta i diskrimineringslagstiftningens ord.

Telefonrådgivning och personliga möten

Inledningsvis erbjuder vi alltid fri rådgivning för att granska förutsättningarna för att driva ärendet juridiskt. Antingen så bokar du tid för ett samtal genom att ringa till oss eller så gör du det online. Därefter väljer du själv huruvida du vill ta din fortsatta handläggning per telefon, mail eller om du hellre kommer hit för personliga möten. Vi har också möjlighet att ordna med Skype-samtal om det fungerar bättre.

Heltäckande advokatbyrå i Eskilstuna

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer med arbetsområden som sträcker sig från biträde och försvar till barn och familj. Oavsett varför du sökt dig till oss så kan vi garantera dig full support och att du är trygg genom vår absoluta sekretess. Vi svarar aldrig på frågor om en klient eller bekräftar någon om denna inte på eget bevåg gett oss fullmakt att göra det. Vi har därtill valt att inte ta emot spontanbesök för att försäkra dig om att du aldrig behöver möta någon du försöker att undvika.

Kontakta oss

Står du inför ett juridisk dilemma, har du blivit utsatt för brott eller har du själv bivit åtalad och behöver en advokat som för din talan? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret att göra utgången så smärtfri och lyckad som möjligt för din vinning.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas