Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Gävle

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Gävle

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Juridisk hjälp för dig i Gävle

Om man får juridiska problem kan det löna sig att koppla in en advokat i tidigt stadie för att snabbt få hjälp med att lösa den eventuella tvisten. Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest allomfattande advokatbyråer för privatpersoner och företagare. Med strategiskt utplacerade kontor i landets större städer har vi kapacitet och möjlighet att ta emot klienter från alla regioner och vi förordnas på regelbunden basis av både myndigheter och domstolar.

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Specialiserade advokater och jurister

Vi finns här för att hjälpa dig i Gävle med ärenden inom ämnen så som barn och familj, hem och ekonomi, biträde och försvar samt ersättning och skada. Vi kan ge dig råd och stöd under en skilsmässa, föra din talan mot försäkringsbolag och myndigheter vid frågor om ersättning, stå som ditt ombud i domstol eller hjälpa dig upprätta testamente, äktenskapsförord och samboavtal.

Vår utgångspunkt är alltid klientens bästa och vi lovar både engagemang och professionalism för att hjälpa dig till en optimal utgång.

Lojalitet och sekretesskrav

Som advokatbyrå är vi bundna av absolut sekretess och lojalitetsplikt, så du behöver aldrig oroa dig för att det som sägs på något vis förs vidare. Vi svarar aldrig på frågor som rör någon av våra klienter och bekräftar aldrig vår kontakt om du inte själv ger oss fullmakt att göra det. För att du aldrig ska behöva möta någon du hellre undviker tar vi heller inte emot spontanbesök på kontoren.

Advokatbyrå för dig i Gävle

Våra kunniga jurister och advokater har alla lång erfarenhet och rutin från tidigare ärenden och rätt kompetens för arbetet inom privatjuridik. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.