fbpx
Fordran

Advokatbyrå Gävle

Juridisk hjälp

Om man får juridiska problem kan det löna sig att koppla in en advokat i tidigt stadie för att snabbt få hjälp med att lösa den eventuella tvisten. Oavsett om du i Gävle själv åtalas eller blivit utsatt för något brott kommer vi stå på din sida hela vägen.

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest allomfattande advokatbyråer där samtliga advokater och jurister specialiserat sig på arbete med privatjuridik. Med strategiskt utplacerade kontor i landets större städer har vi kapacitet och möjlighet att ta emot klienter från alla regioner och vi förordnas på regelbunden basis av både myndigheter och domstolar.

Behöver du i Gävle råd eller juridisk hjälp? Boka tid online eller via telefon så återkopplar vi snabbast möjligast.

Specialister på privatjuridik i Gävle

Vi finns här för att hjälpa dig i Gävle med ärenden inom ämnen så som barn och familj, hem och ekonomi, biträde och försvar samt ersättning och skada. Vi kan ge dig råd och stöd under en skilsmässa, föra din talan mot försäkringsbolag och myndigheter vid frågor om ersättning, stå som ditt ombud i domstol eller hjälpa dig upprätta testamente, äktenskapsförord, samboavtal etc.

Vår utgångspunkt är alltid klientens bästa och vi lovar både engagemang och professionalism för att hjälpa dig till en optimal utgång.

Lojalitet och sekretesskrav

När du kontaktar oss erbjuds du först alltid en fri inledande rådgivning i syfte att ringa in vilka förutsättningar som finns för att driva ärendet vidare juridiskt. Du bokar tid antingen online eller genom att ringa oss personligen och den löpande handläggningen kan sedan ske både per telefon och mail eller personliga möten. Vi kan även ordna Skype-samtal om det underlättar eller föredras.

Som advokatbyrå är vi bundna av absolut sekretess och lojalitetsplikt så du behöver aldrig oroa dig för att det som sägs på något vis förs vidare. Vi svarar aldrig på frågor som rör någon av våra klienter. Vi bekräftar heller aldrig vår kontakt om du inte själv ger oss fullmakt att göra det. För att du aldrig ska behöva möta någon du hellre undviker tar vi heller inte emot spontanbesök på kontoren.

Juristhjälp Gävle

Våra kunniga jurister och advokater har alla lång erfarenhet och rutin från tidigare ärenden och rätt kompetens för arbetet inom privatjuridik. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Kontakta oss med ditt problem så hjälper vi dig vidare därifrån.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas