fbpx
Göteborg

Välkommen till Zeijersborger & Co i Göteborg!

Specialister på privatjuridik i Göteborg

Zeijersborger & Co är en av Göteborgs mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer. Våra arbetsområden sträcker sig från barn och familj till biträde och försvar. Vi tar emot klienter från hela västra Sverige och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar.

Vår utgångspunkt är att alla har rätt till ett duktigt ombud. Därför kan vi erbjuda advokater och jurister inom de rättsområden du som privatperson kommer i kontakt med. Vi bistår dig vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi hjälper dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi garanterar formkraven på äktenskapsförord, samboavtal och testamenten. Vi kan diskrimineringslagstiftning och hjälper dig som har drabbats av person- och trafikskador att få rätt mot försäkringsbolaget.

Rådgivning och personliga möten

Vi erbjuder alltid fri inledande rådgivning för att utreda om vi kan driva ditt ärende juridiskt. Du bokar enkelt en tid online eller genom att ringa oss.  Fortsatta kontakter under ärendets handläggning sker via mail, telefon och personliga möten. Vi ordnar även Skype-samtal för den som så önskar.

Vi återkopplar

Våra advokater och jurister är ofta upptagna i förhandlingar, möten och rättegångar. För att garantera samtalets sekretess och ombudets fulla uppmärksamhet, kopplas du till våra juristassistenter som lämnar meddelanden och bokar in telefontider. Våra ombud tar kontakt så snart som möjligt och normalt inom en arbetsdag.

Absolut sekretess

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess. Vi svarar inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi heller inte emot spontanbesök på våra kontor.

Här hittar du oss i Göteborg

Vårt kontor ligger centralt i Göteborg på Olof Palmes plats 1, Folkets Hus. Hållplatsen är Järntorget och dit är lätt att ta sig med spårvagn och buss. Tar du bil kan du parkera på Pusterviksplatsen, Pedagogen och Rosenlund.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas