Advokatbyrå för dig i Halmstad

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Halmstad

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Specialiserade advokater och jurister

Alla uppfattar saker olika, vilket också gör det omöjligt att undvika konflikter i livet. Somliga tvister kan dock bli så pass komplexa och svårlösta att man utan juridisk kunskap får svårt att nå fram till ett avslut och det är då en advokats tjänster kan bli behövliga.

Zeijersborger & Co är en allomfattande advokatbyrå för privatpersoner och företagare med arbetsområden från familj och barn till brottmål, arbetsrätt och avtal. Oavsett om du blivit utsatt för ett brott, själv står som åtalad eller bara söker råd och vägledning finns vi här för dig i Halmstad för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Lojalt och engagerat tar vi oss an ditt ärende för att sedan se till så att utgången blir bästa möjliga.

Stöd och vägledning

Samtliga ärenden processas med klientens bästa som utgångspunkt och vi kommer alltid stå fast vid din sida oavsett vad frågan gäller. Vi kan ge dig stöd och vägledning vid vårdnadstvist, skilsmässa, LVU och umgänge. Vi kan även upprätta och formulera äktenskapsförord, testamenten, gåvobrev samt samboavtal och är vidare kunniga på person- och trafikskador för att stötta vid kontakt med försäkringsbolag och myndigheter.

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

När du blir klient lägger vi upp en strategi för den fortsatta handläggningen, vilken kan ske genom telefon, mail, videosamtal samt fysiska möten. Målet är att möta samtliga kunder på deras egna villkor för att skapa en så behaglig och trygg process som möjligt.

Professionell och lojal advokatbyrå för dig i Halmstad

För att vi ska kunna utföra vårt arbete på absolut bästa sätt är det viktigt att du kan känna dig trygg med oss och hjälpen vi erbjuder. Som professionell advokatbyrå står vi under absolut sekretess och lojalitetsplikt. Tillit är något vi ser allvarligt på och vi svarar aldrig på frågor gällande en klient. Vi bekräftar heller aldrig om en viss person är klient hos oss liksom vi aldrig tar emot spontanbesök så att du slipper oroa dig för att möta någon du vill undvika.

Här hittar du oss i Halmstad

I Halmstad kan vi ta emot dig på Strandgatan 1, en kort promenad från centralstationen. Tidsspillan utgår normalt från huvudkontoren i Göteborg eller Malmö.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.