Allmänna avtalsvilkor

Advokatbyrå Halmstad

Specialister på familjejuridik

Alla uppfattar saker på olika vis vilket också gör det omöjligt att undvik konflikter i livet. Somliga tvister kan dock bli så pass komplexa och svårlösta att man utan juridisk kunskap får svårt att nå fram till ett avslut och det är då en advokats tjänster kan bli behövliga.

Zeijersborger & Co är en allomfattande advokatbyrå specialiserade inom privatjuridik med arbetsområden från familj och barn till biträde och försvar. Oavsett om du blivit utsatt för ett brott, själv står som åtalad eller bara söker råd och vägledning finns vi här för dig i Halmstad för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Lojalt och engagerat tar vi oss an ditt ärende för att sedan se till så att utgången blir bästa möjliga.

Stöd och vägledning

Samtliga ärenden processas med klientens bästa som utgångspunkt och vi kommer alltid stå fast vid din sida oavsett vad frågan gäller. Vi kan ge dig stöd och vägledning vid vårdnadstvist, skilsmässa, LVU och umgänge. Vi kan även upprätta och formulera äktenskapsförord, testamenten, gåvobrev samt samboavtal och är vidare kunniga på person- och trafikskador för att stötta vid kontakt med försäkringsbolag och myndigheter.

När en klient först kontaktar oss erbjuder vi en kostnadsfri rådgivning i syfte att utreda förutsättningarna för att driva ärendet vidare juridiskt. Du bokar tid antingen via vår hemsida eller genom att ringa oss personligen. Med större inblick i situationen lägger vi upp en strategi för fortsatt handläggning vilken kan ske genom telefon, mail, Skype-samtal samt fysiska möten. Målet är att möta samtliga kunder på deras egna villkor för att skapa en så behaglig och trygg process som möjligt.

Professionell och lojal advokatbyrå för dig i Halmstad

För att vi ska kunna utföra vårt arbete på absolut bästa sätt är det viktigt att du kan känna dig trygg med oss och hjälpen vi erbjuder. Som professionell advokatbyrå står vi under absolut sekretess och lojalitetsplikt. Tillit är något vi ser allvarligt på och inget vi diskuterar når fram till ytterligare part och vi svarar aldrig på frågor gällande en klient. Vi bekräftar heller aldrig om en viss person är klient hos oss liksom vi aldrig tar emot spontanbesök så att du slipper oroa dig för att möta någon du vill undvika.

Behöver du juridisk stöd?

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal för dig i Halmstad.

Ring oss eller skicka iväg ett mail så återkommer vi snarast.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas