Underhållsbidrag

Advokatbyrå Helsingborg

Spetskompetens inom privatjuridik

Alla uppfattar saker olika vilket också gör konflikter till en helt naturlig del av livet. Somliga tvister kan dock bli så pass komplexa att man utan juridisk inblick får svårt att nå fram till avslut varpå man kan behöva stöd från ett juridiskt ombud. För privatpersoner handlar det allra vanligast om olika åsikter vid en skilsmässa, vårdnadstvister eller en invecklad arvstvist etc. vilka kräver juridisk kunskap.

Zeijersborger & Co är en bred advokatbyrå med spetskompetens inom privatjuridik och ämnen som sträcker sig från familj och barn till Försvar och biträde. Vi utgår alltid från våra klienters bästa oavsett ärende och ger oss hän varje uppdrag med gediget engagemang och kunskap för att nå optimala avslut.

Står du i Helsingborg mitt uppe i ett juridisk dilemma och söker råd eller någon som för din talan? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Med en advokats hjälp

Vårt samhälle är uppbyggt av lagar och som vanlig medborgare är det i stort sett en omöjlighet att kännas vid dem alla. Man kan de grundläggande och använder sig av sunt förnuft, men för de andra kan man behöva ta hjälp utav en advokat, jurist eller annat biträde av något slag.

När man anlitar en advokat så ska man först och främst försäkra sig om att de besitter rätt kunskap i ämnet och en erfarenhet som betryggar. Det är vidare också viktigt att man känner förtroende för sin företrädare och att man är trygg genom hela processen.

Engagerad advokatbyrå för privatjuridiska frågor

Vi anser att alla har rätt till ett duktigt ombud när livet kräver och erbjuder advokater och jurister med spetskompetens inom adekvat rättsområde för ditt ärende. Samtliga som arbetar hos oss arbetar oavkortat med privatjuridik och har erfarenhet från mängder av ärenden av varierande slag. Vi kan ge dig råd och stöd genom din skilsmässa eller vårdnadstvist, biträda dig vid upprättande av samboavtal, äktenskapsförord och testamenten. Vi är därtill även erkänt duktiga på person- och trafikskador för att kunna föra din talan mot myndigheter och försäkringsbolag m.m.

Samtliga som kommer till oss för hjälp erbjuds en inledande rådgivning helt kostnadsfritt för att kartlägga förutsättningarna för att föra frågan vidare juridiskt. Vidare handläggning sker sedan utifrån situation och klientens egna villkor, antingen över telefon och mail eller via personliga möten.

När du i Helsingborg behöver juridisk hjälp

Oavsett om du blivit utsatt för brott eller själv står som åtalad kommer vi på Zeijersborger & Co stå fast vid din sida och arbeta för att ärendets utgång blir till din favör. Vi arbetar under strikt sekretess liksom lojalitetskrav och röjer aldrig information om några klienter utan fullmakt att göra det.

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal. Boka tid för rådgivning online eller via telefon så återkommer vi med hjälp inom 24 timmar.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas