Advokatbyrå för dig i Helsingborg

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Helsingborg

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Specialiserade advokater och jurister

Alla uppfattar saker olika vilket också gör konflikter till en helt naturlig del av livet. Somliga tvister kan dock bli så pass komplexa att man utan juridisk inblick får svårt att nå fram till avslut varpå man kan behöva stöd från ett juridiskt ombud. Det kan handla om olika åsikter vid en skilsmässa, vårdnadstvist eller en invecklad arvstvist, vilka kräver juridisk kunskap.

Zeijersborger & Co är en bred advokatbyrå för privatpersoner och företagare, med spetskompetens  som sträcker sig från familj och barn till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi utgår alltid från våra klienters bästa oavsett ärende och ger oss hän varje uppdrag med gediget engagemang och kunskap för att nå optimala avslut.

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Med en advokats hjälp

Vårt samhälle är uppbyggt av lagar och som vanlig medborgare är det i stort sett en omöjlighet att kännas vid dem alla. Man kan de grundläggande och använder sig av sunt förnuft, men för de andra kan man behöva ta hjälp av en advokat eller jurist.

När man anlitar en advokat ska man först och främst försäkra sig om att de besitter rätt kunskap i ämnet och har erfarenhet som betryggar. Det är vidare också viktigt att man känner förtroende för sin företrädare och att man är trygg genom hela processen.

Engagerad advokatbyrå

Vi anser att alla har rätt till ett duktigt ombud när livet kräver det, och erbjuder advokater och jurister med spetskompetens inom adekvat rättsområde för ditt ärende. Vi kan ge dig råd och stöd genom din skilsmässa eller konsumenttvist, biträda dig vid upprättande av samboavtal, äktenskapsförord och testamenten. Vi är därtill även erkänt duktiga på person- och trafikskador för att kunna föra din talan mot myndigheter och försäkringsbolag.

När du i Helsingborg behöver juridisk hjälp

Oavsett om du blivit utsatt för brott eller själv står som åtalad kommer vi på Zeijersborger & Co stå fast vid din sida och arbeta för att ärendets utgång blir till din fördel. Vi arbetar under strikt sekretess liksom lojalitetskrav och röjer aldrig information om några klienter utan fullmakt att göra det.

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal för dig i Helsingborg.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.