Advokatbyrå för dig i Huddinge

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Huddinge

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

En av Sveriges mest heltäckande advokatbyråer

Alla uppfattar situationer på olika sätt och då blir konflikter i sin tur också omöjliga att undvika. Tvister är en naturlig del av våra liv, men ibland blir de för komplexa för att lösa på egen hand och då kan ett juridiskt stöd gå in och reda ut problemen.

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande advokatbyråer för privatpersoner och företagare, med arbetsområden från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Med strategiskt utplacerade kontor tar vi emot klienter från landets alla regioner och förordnas kontinuerligt av likväl myndigheter som domstolar.

Har du ett juridiskt dilemma eller behöver du stöd för att lösa konflikten du befinner dig i? Då är du välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888 eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Över 15 års erfarenhet

Vårt svenska samhälle är uppbyggt av lagar och ingen förväntar sig att man ska kännas vid samtliga utav dem. Man kan de grundläggande och lever därefter enligt sunt förnuft, men ibland hamnar man i klaveret eller står inför problem man inte vet hur man ska lösa.

Med över 15 års erfarenhet hjälper våra jurister och advokater dig som hamnat i någon form av juridiskt dilemma. Hos oss kan du få stöttning och råd genom din skilsmässa eller vårdnadstvist, vi kan hjälpa dig upprätta testamente, samboavtal eller äktenskapsförord med mera. Vi är också erkänt skickliga på person- och trafikskador och för gärna din talan med försäkringsbolag och myndigheter. Oavsett om du själv drabbats av ett brott eller står som åtalad står vi på din sida genom ärendet och lägger fullt engagemang på en gynnsam utgång.

Lojalitet, tillit och kunskap

Din tillit är avgörande för att vi i vår tur ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Därför är det också viktigt att du känner till vår absoluta sekretess och lojalitetskrav. Vi svarar aldrig på frågor som rör någon av våra klienter och bekräftar heller aldrig att någon är klient på vår advokatfirma. Du kan även känna dig säker när du besöker oss på något av våra kontor då vi inte tar emot spontanbesök, för att undvika att du möter någon du vill undvika.

Jurist för dig i Huddinge

Står du inför ett juridiskt dilemma eller behöver du stöd från någon som kan föra din talan i rättssak? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Kontakta oss så ser vi till att du får adekvat hjälp för ditt ärende. Vi utgår alltid från våra klienters bästa och inleder med en konsultation för att reda ut hur förutsättningarna ser ut för att driva frågan vidare. Därefter sker all handläggning över telefon, mail och videosamtal eller genom personliga möten enligt dina önskemål och förutsättningar.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.