Testamente

Advokatbyrå Jönköping

Adekvat hjälp

Konflikter hör livet till, men ibland blir tvisterna för komplexa för att hantera på egen hand och då finns vi på Zeijersborger & Co här för att underlätta. Vi anser att alla har rätt till adekvat hjälp när de hamnat i trångmål och erbjuder hjälp från specialister inom privatjuridik.

Behöver du i Jönköping juridiska råd eller någon som för din talan i en eventuell rättstvist? Vår utgångspunkt är alltid klientens bästa och vi står fast vid din sida oavsett om du blivit utsatt för brott eller själv riskerar att bli åtalad.

En advokatfirma specialiserad på privatjuridik

Samtliga av våra jurister arbetar heltid med privatjuridik och kan hjälpa dig med frågor som rör allt ifrån barn och familj till biträde och försvar. Vi kan ge dig stöttning genom din skilsmässa, en vårdnadstvist eller konflikter angående umgängesrätt. Vi biträder dig i samband med upprättande av äktenskapsförord och samboavtal eller en pågående arvstvist. Vi är också erkänt skickliga på person- och trafikskador för att kunnigt driva vidare ditt ärende mot både myndigheter och försäkringsbolag.

Som professionell advokatfirma sker allt vårt arbete under absolut sekretess och vi är oerhört måna om att följa de lojalitetskrav som krävs för att du ska känna dig trygg hos oss. Vi talar aldrig om våra klienter till tredje part och skulle heller aldrig svara på frågor som bekräftar att personen är en klient till oss liksom dess ärende.

Juridisk hjälp av professionell advokat

Att vanliga medborgare ska känna till varje paragraf och förordning som står skriven i vår lagbok är långt för mycket begärt. Det räcker att man kan de grundläggande och använder sig utav sunt förnuft. Ställs man sedan inför ett mer komplext dilemma kan man vända sig till en advokat eller jurist för att få relevanta råd och hjälp till lösning.

När en klient kontaktar oss inleder vi alltid vår kontakt med en kostnadsfri rådgivning för att lokalisera förutsättningarna för att dra ärendet vidare juridiskt. Vi utgår alltid från klientens bästa och står fast vid personens sida från början till slut oavsett om denne själv står åtalad eller blivit utsatt för brott. Vidare handläggning sker antingen per telefon och mail eller genom personliga möten utifrån hur situationen ser ut och vad som föredras.

Boka tid för rådgivning i Jönköping

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Du bokar tid för vår fria inledande rådgivning online eller per telefon. Våra jurister och advokater är ofta upptagna i möten och förhandlingar så du kopplas först till någon av våra juristassistenter som ser till så att du kontaktas av ett ombud snarast, normalt sett inom en arbetsdag.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas