Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Jönköping

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Jönköping

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Adekvat hjälp

Konflikter hör livet till, men ibland blir tvisterna för komplexa för att hantera på egen hand och då finns vi på Zeijersborger & Co här för att underlätta. Vi anser att alla har rätt till adekvat hjälp när de hamnat i trångmål och erbjuder specialiserad hjälp för privatpersoner och företagare.

Behöver du i Jönköping juridiska råd eller någon som för din talan i en eventuell rättstvist? Vår utgångspunkt är alltid klientens bästa och vi står fast vid din sida oavsett om du blivit utsatt för brott eller själv riskerar att bli åtalad.

Specialiserad advokatbyrå

Våra jurister och advokater kan hjälpa dig med frågor som rör allt från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi kan ge dig stöttning genom din skilsmässa, en vårdnadstvist eller konflikter angående konsumenträtt. Vi biträder dig i samband med upprättande av äktenskapsförord och samboavtal eller en pågående arvstvist. Vi är också erkänt skickliga på person- och trafikskador för att kunnigt driva vidare ditt ärende mot både myndigheter och försäkringsbolag.

Som advokatfirma sker allt vårt arbete under absolut sekretess och vi är oerhört måna om att följa de lojalitetskrav som krävs för att du ska känna dig trygg hos oss. Vi talar aldrig om våra klienter till tredje part och skulle heller aldrig svara på frågor som bekräftar att personen är en klient till oss liksom dess ärende.

Juridisk hjälp av professionell advokat

Att vanliga medborgare ska känna till varje paragraf och förordning som står skriven i vår lagbok är långt för mycket begärt. Det räcker att man kan det grundläggande och använder sig utav sunt förnuft. Ställs man sedan inför ett mer komplext dilemma kan man vända sig till en advokat eller jurist för att få relevanta råd och hjälp till lösning.

Det är enkelt att bli klient hos oss! Ring in på telefon 010-33 33 888 så hjälper vi dig, eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Oftast kan vi ge en tid omgående eller inom några timmar. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Vidare handläggning sker antingen per telefon, mail och videosamtal eller genom personliga möten utifrån hur situationen ser ut och vad som föredras.

Advokater och jurister för dig i Jönköping

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal för dig i Jönköping.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.