Skilsmässa separation

Advokatbyrå Linköping

Juridisk hjälp när situationen kräver

När det händer något, eller om man av någon anledning finner sig själv i en mer svårlöst tvist kan man med fördel vända sig till en kunnig advokat eller jurist för att nå en lösning.

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest allomfattande advokatfirmor med spetskompetens inom privatjuridik och vi finns här för alla klienter oavsett ärende. För oss är det oväsentligt om du blivit utsatt för brott eller själv står åtalad. Vi anser att alla har rätt till juridisk hjälp när situationen kräver och står fast vid din sida med ditt bästa i sikte.

Behöver du i Linköping juridiks rådgivning eller någon som för din talan i ett juridiskt ärende? Kontakta oss via telefon eller mail så återkopplar vi inom en arbetsdag.

Advokatbyrå med privatjuridisk expertis

Om man befinner sig i trångmål och behöver juridisk hjälp så är det viktigt att vända sig till rätt sorts ombud med adekvat kompetens och erfarenhet i ämnet. Hos oss arbetar samtliga advokater och jurister enbart med privatjuridik och har i över 13 års tid hjälpt klienter med tvister av olika karaktär. Vi kan stå vid din sida genom en skilsmässa eller bodelning och vi har bildningen som behövs för att hjälpa dig upprätta testamente, ett äktenskapsförord eller ett samboavtal etc. Därtill är vi bekräftat kompetenta då det gäller person- och trafikskador för att föra din talan och driva frågor om skadestånd mot både försäkringsbolag och myndigheter.

Lojalitet och engagemang

Allt vårt arbetet byggs på lojalitet, kunskap, tillit och engagemang och utgår från våra klienters bästa. Inledningsvis erbjuder vi alltid fri rådgivning för att pröva ärendets förutsättningar att drivas vidare rent juridiskt. Därefter sker all kontakt antingen via telefon och mail eller genom personliga möten efter dina önskemål. Vi tar aldrig emot spontanbesök på något av våra kontor så väljer du att mötas där behöver du inte vara orolig att springa på någon du egentligen vill undvika.

Vårt jobb lyder under total sekretess och vi är alla måna om våra lojalitetskrav. Därför svarar vi aldrig på några frågor som rör våra klienter och avslöjar heller aldrig vem eller vilka vi biträder.

Juridisk hjälp och rådgivning i Linköping

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Du kan komma i kontakt med oss på Zeijersborger & Co online eller via telefon. När du bokar tid för en inledande rådgivning kommer du först få tala med någon av våra juristassistenter för att garantera samtalets sekretess och ombudets fulla uppmärksamhet. Därefter kontaktar ett ombud dig snabbast möjligast, normalt sett redan inom en arbetsdag.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas