Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Linköping

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Linköping

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Juridisk hjälp när situationen kräver

När det händer något, eller om man av någon anledning finner sig själv i en mer svårlöst tvist, kan man med fördel vända sig till en kunnig advokat eller jurist för att nå en lösning.

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest allomfattande advokatfirmor med spetskompetens inom privatjuridik och vi finns här för alla klienter oavsett ärende. För oss är det oväsentligt om du blivit utsatt för brott eller själv står åtalad. Vi anser att alla har rätt till juridisk hjälp när situationen kräver och står fast vid din sida med ditt bästa i sikte.

Behöver du i Linköping juridisk rådgivning eller någon som för din talan i ett juridiskt ärende? Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888, eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Advokatbyrå med privatjuridisk expertis

Om man befinner sig i trångmål och behöver juridisk hjälp så är det viktigt att vända sig till rätt sorts ombud med adekvat kompetens och erfarenhet i ämnet. Hos oss arbetar samtliga advokater och jurister enbart med privatjuridik och har i över 15 års tid hjälpt klienter med tvister av olika karaktär. Vi kan stå vid din sida genom en skilsmässa eller bodelning och vi har bildningen som krävs för att hjälpa dig upprätta testamente, ett äktenskapsförord eller ett samboavtal. Därtill är vi bekräftat kompetenta då det gäller person- och trafikskador för att föra din talan och driva frågor om skadestånd mot både försäkringsbolag och myndigheter.

Lojalitet och engagemang

Allt vårt arbete byggs på lojalitet, kunskap, tillit och engagemang och utgår från våra klienters bästa. Inledningsvis erbjuder vi alltid fri rådgivning för att pröva ärendets förutsättningar att drivas vidare rent juridiskt. Därefter sker all kontakt antingen via telefon och mail eller genom personliga möten efter dina önskemål. Vi tar aldrig emot spontanbesök på något av våra kontor så väljer du att mötas där behöver du inte vara orolig att springa på någon du egentligen vill undvika.

Vårt jobb lyder under total sekretess och vi är alla måna om våra lojalitetskrav. Därför svarar vi aldrig på några frågor som rör våra klienter och avslöjar heller aldrig vem eller vilka vi biträder.

Här hittar du oss i Linköping

I Linköping kan vi ta emot dig på Hertig Karlsgatan 2 som ligger mitt i stan en kort promenad från centralstationen. Tidsspillan utgår normalt från huvudkontoret i Stockholm.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.