fbpx
Fråga advokaten

Advokatbyrå Lund

Fritt rådgivningssamtal

Nästan alla kommer någon gång i livet att hamna i en situation där de behöver juridisk rådgivning och vi på Zeijersborger & Co finns här för dig som privatperson i Lund. Våra arbetsområden sträcker sig hela vägen från hem och ekonomi till biträde och försvar och med över 13 års erfarenhet i branschen har vi erfarenheten som betryggar. Inga tvister är för stora eller små och det spelar ingen roll vad du har för roll i konflikten. Vi står på din sida och jobbar för att utgången ska bli den bästa möjliga.

Behöver du vägledning eller hjälp för att lösa den situation du hamnat i? Med kontor i flera av Sveriges största städer har vi kapacitet att behandla ärenden över hela landet och anlitas kontinuerligt av domstolar och myndigheter.
Ring eller boka tid för ett fritt rådgivningssamtal så tar vi ditt ärende vidare därifrån.

Specialister på privatjuridik

När du behöver juridisk hjälp ska du alltid välja ditt ombud med omsorg och utse en advokat med adekvat kunnighet för ditt ärende. Vi på Zeijersborger & Co har valt att rikta vår expertis mot privatjuridik och kan hjälpa dig med allt som rör barn och familj, hem och ekonomi, ersättning och skada liksom biträde och försvar. Oavsett orsak till att du kontaktar oss kommer vi arbeta utifrån ditt bästa. Vi står vid din sida oavsett om du personligen utsatts för ett brott eller om det är du själv som riskerar att bli åtalad.

När du först kontaktar oss erbjuds du ett fritt inledande rådgivningssamtal i syfte att kartlägga förutsättningarna för ditt ärende rent juridiskt. Fortsatt håller vi kontakt genom telefon, mail eller personliga möten beroendes på vad som önskas.

Sekretess och lojalitetskrav

Som advokatbyrå är vi skyldiga att följa god advokatsed vilket borgar för din trygghet i att vi oavkortat ser till ditt intresse. Vi arbetar vidare även under absolut sekretess och ser med allvar på våra lojalitetskrav. Vi besvarar inga frågor rörande klienter och berättar aldrig vilka vi företräder. På våra kontor tar vi heller inte emot spontanbesök så att du kan känna dig helt trygg när du besöker oss och säker på att du inte möter någon du vill avhålla.

Juridisk hjälp för dig i Lund

När du bestämt dig för att anlita advokat är du mer än välkommen att hör av dig till oss så kan vi tillsammans ta ställning till en lämplig strategi för ditt ärende. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Vi utgår alltid från ditt bästa och lägger stort engagemang för att ge dig ett bra avslut. Har du frågor kan du ringa eller maila oss så bevarar vi dina frågeställningar så gott vi kan.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas