Advokatbyrå för dig i Lund

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Lund

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Specialiserade advokater och jurister

Nästan alla kommer någon gång i livet att hamna i en situation där de behöver juridisk rådgivning och vi på Zeijersborger & Co finns här för dig som privatperson eller företagare i Lund. Med över 15 år i branschen har vi erfarenhet som betryggar. Inga tvister är för stora eller små och det spelar ingen roll vad du har för roll i konflikten. Vi står på din sida och jobbar för att utgången ska bli den bästa möjliga.

När du behöver juridisk hjälp ska du alltid välja ditt ombud med omsorg och utse en advokat med adekvat kunnighet i ditt ärende. Vi på Zeijersborger & Co erbjuder spetskompetens inom olika områden, allt från barn och familj, hem och ekonomi, ersättning, till biträde och försvar.

Boka 20 minuters konsultation för 395 kr!

Behöver du ett ombud? Boka juridisk rådgivning och få prata med en av våra erkänt duktiga jurister eller specialiserade advokater redan idag! När du först kommer i kontakt med oss börjar vi med att kartlägga förutsättningarna för ditt ärende rent juridiskt. Fortsatt håller vi kontakt genom telefon, mail, videosamtal eller personliga möten beroende på vad som önskas.

Du är välkommen att också ringa oss på telefon 010-33 33 888 för att prata med en juristassistent som svarar på frågor och kan hjälpa dig att boka en 20 minuters konsultation för endast 395 kr. 

Konsultation

395 kr

20 minuters juridisk rådgivning

  • Vägledning inom aktuellt rättsområde
  • Utredning av möjligheter att driva ärendet på juridisk väg
  • Behovsanalys med förslag till nästa steg

Boka enkelt med kort eller Swish och välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

★ ★ ★ ★ ★
”Ett mycket professionellt och kunnigt bemötande, en trygghet att ha vid sin sida i ärendet. En stark rekommendation att anlita dem.”
– Rune Holm
★ ★ ★ ★ ★
”Vi fick mycket kompetent och professionell hjälp av Zeijersborger & Co. Uppskattade också det varma bemötandet och förståelsen för vårt ärende.”
– Josefin Larsson
★ ★ ★ ★ ★
”Kan varmt rekommendera! Hela tiden raka rör och ärliga samtal längs processen. Tack till er allihopa!”
– Helen Andersson
★ ★ ★ ★ ★
”Helt underbara jurister och advokater! Helt klart den bästa advokatbyrån. De har hjälpt mig otroligt mycket i min vårdnadstvist och jag är evigt tacksam!”
– Paulina Solimman
★ ★ ★ ★ ★
”En seriös advokatbyrå med hög kompetens och stort engagemang! De biträdde mig i ett komplext ärende med stora framgångar.”
– Alex Mani Zeid
★ ★ ★ ★ ★
“Tusen tack för att ni hjälpte min son genom åtal och rättegång. Hela familjen kan äntligen andas ut.”
– Gunborg Nilsson
★ ★ ★ ★ ★
“Jag råkade ut för en halkolycka och nekades ersättning. Zeijersborger & Co hjälpte mig mot försäkringsbolaget så att jag nu fått min ersättning. Jag kan varmt rekommendera denna advokatbyrå.”
– Mats Bengtsson
Föregående
Nästa

Varför ska du välja Zeijersborger & Co?

  • Över 15 års erfarenhet och några av landets mest namnkunniga advokater
  • Heltäckande arbetsområden och specialistkompetens för såväl privatpersoner som företagare
  • Fasta, transparenta priser och flexibel betalning
  • Ett helt team bakom dig
  • 10 000+ nöjda klienter

Vi är specialister på

Barn & familj

Vårdnad & umgänge
Underhållsbidrag
LVU
Skilsmässa & bodelning
Husdjur

Hem & ekonomi

Arv & bouppteckning
Bostadsrätt
Hyresrätt
Fastighetsrätt
Konsumenträtt
Fordran & skuld
Avtal

Ersättning & skada

Arbetsrätt
Diskriminering
Personskada
Sjukersättning

Biträde & försvar

Brottmål
Migration
LPT, LRV & LVM
God man & förvaltare

Juridiska tjänster med fasta priser

Våra tjänster erbjuds till förmånliga fasta priser, så att du redan från början vet vad ditt ärende kommer att kosta och vad som ingår i priset. Vi vill ge dig som klient full kontrroll, transparens och förutsägbarhet – precis som vi tycker det ska vara.

De flesta advokatbyråer erbjuder fortfarande endast handläggning på timtaxa. Det medför en ekonomisk osäkerhet för dig som klient, som du helt enkelt slipper hos oss. Eftersom de administrativa åtgärderna i fastprisärenden blir färre, sparar du dessutom i snitt 10% jämfört med timtaxa på löpande räkning.

prislistan kan du beställa färdiga tjänster men också bygga ihop dina egna paket utifrån dina behov och önskemål. Du kan enkelt lägga till tjänster under ärendets gång och kan när som helst avbryta handläggningen. Svårare än så behöver juridik inte vara!

Sekretess och lojalitetskrav

Som advokatbyrå är vi skyldiga att följa god advokatsed vilket borgar för din trygghet i att vi oavkortat ser till ditt intresse. Vi arbetar under absolut sekretess och ser med allvar på våra lojalitetskrav. Vi besvarar inga frågor rörande klienter och berättar aldrig vilka vi företräder. På våra kontor tar vi heller inte emot spontanbesök så att du kan känna dig helt trygg när du besöker oss och vara säker på att du inte möter någon du vill avhålla.

Advokatbyrå för dig i Lund

När du bestämt dig för att anlita en advokat är du mer än välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans ta ställning till en lämplig strategi för ditt ärende. Våra kontor finns i Malmö, Göteborg, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi erbjuder våra tjänster till hela Sverige och är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Vi utgår alltid från ditt bästa och lägger stort engagemang för att ge dig ett bra avslut. Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.