Advokatbyrå för dig i Lund

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Lund

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Juridisk hjälp

Nästan alla kommer någon gång i livet att hamna i en situation där de behöver juridisk rådgivning och vi på Zeijersborger & Co finns här för dig som privatperson eller företagare i Lund. Våra arbetsområden sträcker sig hela vägen från hem och ekonomi till biträde och försvar och med över 15 år i branschen har vi erfarenhet som betryggar. Inga tvister är för stora eller små och det spelar ingen roll vad du har för roll i konflikten. Vi står på din sida och jobbar för att utgången ska bli den bästa möjliga.

Behöver du vägledning eller hjälp för att lösa den situation du hamnat i? Med kontor i flera av Sveriges största städer har vi kapacitet att behandla ärenden över hela landet och anlitas kontinuerligt av domstolar och myndigheter. Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888, eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Specialiserade advokater och jurister

När du behöver juridisk hjälp ska du alltid välja ditt ombud med omsorg och utse en advokat med adekvat kunnighet i ditt ärende. Vi på Zeijersborger & Co kan hjälpa dig med allt som rör barn och familj, hem och ekonomi, ersättning och skada liksom biträde och försvar. Oavsett orsak till att du kontaktar oss kommer vi arbeta utifrån ditt bästa.

När du först kommer i kontakt med oss börjar vi med att kartlägga förutsättningarna för ditt ärende rent juridiskt. Fortsatt håller vi kontakt genom telefon, mail, videosamtal eller personliga möten beroende på vad som önskas.

Sekretess och lojalitetskrav

Som advokatbyrå är vi skyldiga att följa god advokatsed vilket borgar för din trygghet i att vi oavkortat ser till ditt intresse. Vi arbetar under absolut sekretess och ser med allvar på våra lojalitetskrav. Vi besvarar inga frågor rörande klienter och berättar aldrig vilka vi företräder. På våra kontor tar vi heller inte emot spontanbesök så att du kan känna dig helt trygg när du besöker oss och vara säker på att du inte möter någon du vill avhålla.

Advokatbyrå för dig i Lund

När du bestämt dig för att anlita en advokat är du mer än välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans ta ställning till en lämplig strategi för ditt ärende. Våra kontor finns i Malmö, Göteborg, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Vi utgår alltid från ditt bästa och lägger stort engagemang för att ge dig ett bra avslut. Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.