fbpx
Malmö

Välkommen till Zeijersborger & Co i Malmö!

Specialister på privatjuridik i Malmö

Zeijersborger & Co är en av Malmös mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer. Våra arbetsområden sträcker sig från barn och familj till biträde och försvar. Vi tar emot klienter från hela Skåneregionen och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar.

Våra advokater och jurister arbetar enbart med privatjuridik. Vi står på din sida oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi ger dig råd och stöd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi biträder dig vid arvstvister, upprättar äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och testamenten. Vi är erkänt duktiga på person- och trafikskador och driver ditt ärende mot försäkringsbolag och myndigheter.

Inledande rådgivning och personliga möten

Vi erbjuder fri inledande rådgivning för att utreda om det finns förutsättningar att driva ett ärende juridiskt.Du bokar enkelt en tid online eller genom att ringa oss. Löpande handläggning sker både genom personliga möten på kontoret och kontakt per telefon och mail. Vi ordnar även Skype-samtal för den som så önskar.

Snabb återkoppling

Våra advokater och jurister är ofta upptagna i rättegångar, förhandlingar och möten. För att garantera ombudets odelade uppmärksamhet och samtalets sekretess, kopplas du till våra juristassistenter som tar emot meddelanden och bokar telefontider. Våra ombud återkommer så snart som möjligt och normalt inom en arbetsdag.

Sekretess och lojalitetsplikt

Som advokatbyrå är vi bundna av lojalitetsplikt och absolut sekretess. Vi svarar inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi heller inte emot spontanbesök på våra kontor.

Här hittar du oss i Malmö

Vårt kontor i Malmö ligger på Västergatan 38, mitt i gamla kvarteren kring Lilla Torg, nära Centralstationen och Gustaf Adolfs torg. Busshållsplatsen Djäknegatan ligger inom några få minuters promenadväg och närmaste bilparkering återfinns på Stortorget och med lite tur på gatan utanför kontoret.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas