Specialerbjudande

Använd koden:KONSULTATION

(50% gäller till söndag)

Sök

Advokatbyrå för dig i Nacka

Advokatbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens

Vi hjälper såväl privatpersoner som företagare

Advokater och jurister för dig i Nacka

En konflikt kan uppstå av många anledningar och tyvärr är kontroverser en naturlig del av livet. De flesta klarar man av att lösa på egen hand, men det finns också de som är mer komplexa och i vissa fall kan det rent av krävas juridisk kunskap för att nå ett avslut.

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Konsultation

395

SEK

20 minuters juridisk rådgivning
  • Vägledning inom aktuellt rättsområde
  • Utredning av möjligheter att driva ärendet på juridisk väg
  • Behovsanalys med förslag till nästa steg

 Faktura, delbetalning, kort och Swish.

Våra klienters bästa

Hos oss finner du ett team av experter som alla arbetar för sina klienters bästa. Vi finns vid din sida genom en skilsmässa, en vårdnadstvist eller för att hjälpa dig med formulering av testamente, samboavtal och äktenskapsförord. Vi är därtill även kunniga när det rör sig om person- och trafikskador för att kunna handleda eventuella tvister med myndigheter och försäkringsbolag.

De flesta som kommer till oss för hjälp befinner sig mitt uppe i någon form av livskris. Därför är vi också noga med att möta samtliga klienter på deras egna villkor och skapa en trygg och lugn relation för att tillsammans ta oss igenom den situation de hamnat i. Handledning sker genom telefon, mail, videosamtal och fysiska möten enligt förutsättningar och önskan.

Snabb återkoppling

Eftersom de jurister och advokater som arbetar hos oss ofta är upptagna i förhandlingar, möten och rättegångar kommer du först att kopplas till en juristassistent när du kontaktar oss. Det är för att garantera odelad uppmärksamhet och sekretess. Meddelandet går sedan vidare till adekvat advokat för ärendet och ombudet återkopplar så snart som möjligt, vanligtvis inom en arbetsdag.

När du blir klient hos oss diskuterar vi i samförstånd fram en strategi för handläggning av ditt ärende. Viktigt för dig att veta är att allt vårt arbete görs under total sekretess. Vi svarar aldrig på frågor som kan avslöja vårt samröre med en klient eller något annat som rör ärendet. Vi tar heller aldrig emot besök spontant, så att du kan känna dig helt trygg när du befinner dig på något av våra kontor.

Juridisk rådgivning för dig i Nacka

Skulle du behöva juridisk rådgivning eller någon som kan hjälpa dig vidare i den juridiska process du befinner dig i? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Ring oss på 010-33 33 888 så återkopplar vi snarast och tar ärendet vidare därifrån.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du juridiska frägor och svar, ta del av Advokatens tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.