LVU

Advokatbyrå Nacka

Zeijersborger & Co – Spetskompetens inom privatjuridik

En konflikt kan uppstå av många anledningar och tyvärr är kontroverser en naturlig del av livet. De flesta klarar man av att lösa på egen hand, men det finns också de som är mer komplexa och i vissa fall kan det rent av krävas juridisk kunskap för att nå ett avslut.

Behöver du i Nacka vägledning av ett juridiskt ombud eller hjälp för att föra din talan i rättssak? Zeijersborger & Co är en erfaren advokatbyrå för privatpersoner med specialister inom allt som rör barn och familj till biträde och försvar.
Kontakta oss och boka tid så återkopplar vi så snart vi kan för att ta ärendet vidare.

Våra klienters bästa

Hos oss finner du ett team av experter som alla arbetar för sina klienters bästa. Vi finns vid din sida genom en skilsmässa, en vårdnadstvist eller för att hjälpa dig med formulering av testamente, samboavtal och äktenskapsförord. Vi är därtill även erkänt skickliga när det rör sig om person- och trafikskador för att kunna handleda eventuella tvister med myndigheter och försäkringsbolag.

De flesta som kommer till oss för hjälp befinner sig mitt uppe i någon form av livskris. Därför är vi också noga med att möta samtliga klienter på deras egna villkor och skapa en trygg och lugn relation för att tillsammans ta oss igenom den situation de hamnat i. Primärt inleder vi med ett fritt rådgivningssamtal där vi försöker reda ut ärendets förutsättningar juridiskt. Fortsatt handledning sker sedan genom telefon, mail och fysiska möten enligt förutsättningar och önskan.

Inledande rådgivning och snabb återkoppling

Eftersom de jurister och advokater som arbetar hos oss ofta är upptagna i förhandlingar, möten och rättegångar kommer du först att kopplas till en juristassistent när du kontaktar oss. Det är för att garantera odelad uppmärksamhet och sekretess. Meddelandet går sedan vidare till adekvat advokat för ärendet och ombudet återkopplar så snart som möjligt, vanligtvis inom en arbetsdag.

För att vi ska kunna göra ett så bra och rättvist jobb som möjligt kommer vi börja med ett rådgivande samtal. Väljer vi att dra det vidare diskuterar vi i samförstånd fram en strategi för fortsatt handläggning. Viktigt för dig att veta är att allt vårt arbete görs under total sekretess. Vi svarar aldrig på frågor som kan avslöja vårt samröre med en klient eller något annat som rör ärendet. Vi tar heller aldrig emot besök spontant så att du kan känna dig helt trygg när du befinner dig på något av våra kontor.

Juridiks rådgivning i Nacka

Skulle du behöva juridisk rådgivning eller någon som kan hjälpa dig vidare i den juridiska process du befinner dig i? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Boka tid online eller per telefon så återkopplar vi snarast och tar ärendet vidare därifrån.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas