fbpx
Framtidsfullmakt

Advokatbyrå Norrköping

Heltäckande advokatbyrå inom privatjuridik

Alla kan vi hamna i konflikter som är mer invecklade och svårlösta. Tvister hör tyvärr livet till, men med rätt hjälp behöver de inte bli riktigt lika komplex och utgången både närmre och förnämligare. Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande advokatbyråer för privatpersoner och finns här för dig i Norrköping då du behöver stöd eller juridisk rådgivning. Vi erbjuder professionella tjänster och utgår alltid från våra klienters bästa oavsett om du själv står åtalad eller utsatts för brott.

Behöver du juridisk rådgivning? Hos oss får du hjälp utav ett engagerat team som alla arbetar med klientens bästa i fokus.

Vi för din talan

Vi anser att alla har rätt till adekvat hjälp och finns här för samtliga privatpersoner som finner sig i någon form av juridiskt dilemma. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borås har vi resurser att ta emot klienter från landets alla regioner och dela med oss av vår kunnighet. Vi kan erbjuda specialisthjälp åt samtliga privatpersoner med arbetsområden som sträcker sig från familjerätt till försvar och brottmål. Vi kan ge dig stöd genom en vårdnadstvist, en skilsmässa eller LVU och umgänge, hjälpa dig med ditt testamente och äktenskapsförord liksom föra din talan i ärenden om person- och trafikskador etc.

Vi möter klienter på deras villkor

När du kontaktar oss får du först tid för en fri rådgivning där vi utreder förutsättningarna för att dra ditt ärende vidare. Därefter diskuterar vi tillsammans hur vidare handläggning bör se ut. Vi är alltid angelägna om att möta våra klienter på deras villkor för att skapa en trygg och lugn relation som gör situationen de hamnat i något lättare.

För fullständig trygghet arbetar vi givetvis under absolut sekretess och höga lojalitetskrav. Vi skulle aldrig svara på en fråga som rör någon av våra klienter eller på något vis röja vilka som kontaktar eller kontaktat oss. Vi tar heller aldrig emot spontanbesök så att du när du besöker oss inte behöver oro dig för vem du skulle kunna möta.

Juridisk hjälp och rådgivning för dig i Norrköping

Det är omöjligt att gå livet igenom utan att hamna i konflikter och behöver du juridiskt stöd är du mer än välkommen att vända dig till oss. I över 13 år har vi tagit emot klienter vars tvister bivit för svårhanterliga på egen väg och kommer alltid stå fast vid din sida. Du bokar tid för rådgivning online eller per telefon så återkopplar vi snarast.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas