Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Norrköping

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Norrköping

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Specialiserade advokater och jurister

Alla kan vi hamna i konflikter som är mer invecklade och svårlösta. Tvister hör tyvärr livet till, men med rätt hjälp behöver de inte bli fullt så komplexa och utgången både närmre och förnämligare. Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande advokatbyråer för privatpersoner och företagare och finns här för dig i Norrköping då du behöver stöd eller juridisk rådgivning. Vi erbjuder professionella tjänster och utgår alltid från våra klienters bästa.

Behöver du juridisk rådgivning? Hos oss får du hjälp av ett engagerat team som alla arbetar med klientens bästa i fokus. Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888 eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Vi för din talan

Vi anser att alla har rätt till adekvat hjälp och finns här för samtliga privatpersoner som finner sig i någon form av juridiskt dilemma. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Trollhättan och Vänersborg har vi resurser att ta emot klienter från landets alla regioner och dela med oss av vår kunnighet. Vi kan erbjuda specialisthjälp inom allt från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi kan ge dig stöd genom en vårdnadstvist, skilsmässa eller LVU, hjälpa dig med ditt testamente och äktenskapsförord liksom föra din talan i ärenden om person- och trafikskador.

Vi möter klienter på deras villkor

När du kontaktar oss utreder vi förutsättningarna för att ta ditt ärende vidare. Därefter diskuterar vi tillsammans hur fortsatt handläggning bör se ut. Vi är alltid angelägna om att möta våra klienter på deras villkor för att skapa en trygg och lugn relation som gör situationen de hamnat i något lättare.

För fullständig trygghet arbetar vi givetvis under absolut sekretess och höga lojalitetskrav. Vi skulle aldrig svara på en fråga som rör någon av våra klienter eller på något vis röja vilka som kontaktar eller kontaktat oss. Vi tar heller aldrig emot spontanbesök så att du när du besöker oss inte behöver oro dig för vem du skulle kunna möta.

Här hittar du oss i Norrköping

I Norrköping kan vi ta emot dig på Slottsgatan 116 som ligger mitt i stan alldeles intill centralstationen. Tidsspillan utgår normalt från huvudkontoret i Stockholm.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.