Advokatbyrå för dig i Örebro

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Örebro

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Ditt intresse i fokus

Att en vanlig medborgare ska kännas vid och förstå vår lagbok är långt för mycket att begära. Man får lära sig det mest grundläggande i skolan och av sina föräldrar, men för mer komplexa frågor kan man vända sig till en advokat för rådgivning. Vi på Zeijersborger & Co erbjuder breda tjänster för privatpersoner och företagare och åtar oss alla ärenden oavsett om du står som åtalad eller själv utsatts. Med ditt intresse i fokus ser vi till att processen blir så trygg och gynnsam som möjligt för en snar och optimal utgång. Oavsett situation står vi fast vid din sida.

Specialiserad advokatbyrå

Alla kan hamna i en konflikt som kräver juridisk hjälp från en advokat eller jurist. Vanligast rör det sig om tvister vid en skilsmässa, konsumenträtt, formuleringen av ett testamente och ersättning vid person- eller trafikskada. Man kan även hamna i mer komplexa situationer där man behöver någon som för ens talan i domstol för en så fördelaktig utgång som möjligt. Oavsett om du blivit utsatt för brott, står åtalad eller bara söker kunnig rådgivning finns vi här för dig i Örebro. Vårt arbete utgår alltid från klientens bästa och vi arbetar hårt för att ge samtliga en trygghet och lugn i situationen de hamnat i.

Trygghet och sekretess

Allt vårt arbete sker inom ramen för de etiska reglerna i syfte att skydda dina intressen. Vi jobbar därtill också under absolut sekretess och värnar om samtliga lojalitetskrav för att du alltid ska kunna känna dig trygg med oss. Vi besvarar aldrig frågor som rör dig eller övriga klienter och låter heller ingen få svar på vem eller vilka vi företräder. Tack vare beslut om att inte ta emot spontanbesök på något av våra kontor behöver du aldrig oroa dig för att möta på någon du helst vill undvika under handläggningen.

Advokater och jurister för dig i Örebro

Behöver du juridisk rådgivning eller någon som kompetent för din talan? Vid din första kontakt med oss kommer du få tala med någon av våra juristassistenter som sedan ser till att rätt person återkopplar till dig snarast. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller telefonsamtal för dig i Örebro.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888 eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Vi är oerhört noga med att möta alla klienter på deras villkor och se till så att vi kan ge dem en lugn och trygg relation som underlättar i situationen de hamnat.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.