fbpx
Livränta

Advokatbyrå Örebro

Ditt intresse i fokus

Att en vanlig medborgare ska kännas vid och förstå vår lagbok är långt för mycket att begära. Man får lära sig de mest grundläggande i skolan och av sina föräldrar, men för mer komplexa frågor kan man vända sig till en advokat för rådgivning. Vi på Zeijersborger & Co erbjuder breda tjänster inom privatjuridik och åtar oss alla ärenden oavsett om du står som åtalad eller själv utsatts. Med ditt intresse i fokus ser vi till så att processen blir så trygg och gynnsam som möjligt för en snar och optimal utgång. Oavsett situation står vi fast vid din sida.

Advokatbyrå för privatjuridiska ärenden

Alla kan hamna i en konflikt som kräver juridisk hjälp från en advokat eller jurist. Vanligast rör det sig om tvister vid en skilsmässa, umgängesrätt, formuleringen av ett testamente och ersättning vid person- eller trafikskada. Man kan även hamna i mer komplexa situationer där man behöver någon som för ens talan i domstol för en så fördelaktig utgång som möjligt. Oavsett om du blivit utsatt för brott, står åtalad eller bara söker kunnig rådgivning finns vi här för dig i Örebro. Vårt arbete utgår alltid från klientens bästa och vi arbetar hårt för att ge samtliga en trygghet och lugn i situationen de hamnat.

Trygghet och sekretess

Allt vårt arbete sker inom ramen för de etiska reglerna i syfte att skydda dina intressen. Vi jobbar därtill också under absolut sekretess och värnar om samtliga lojalitetskrav för att du alltid ska kunna känna dig trygg med oss. Vi besvarar aldrig frågor som rör dig eller övriga klienter och låter heller ingen få svar på vem eller vilka vi företräder. Tack vare beslut om att inte ta emot spontanbesök på något av våra kontor behöver du heller aldrig oroa dig för att möta på någon du helst vill undvika under handläggningen.

Din advokat i Örebro

Behöver du juridisk rådgivning eller någon som kompetent för din talan? Vid din första kontakt hos oss kommer du få tala med någon av våra juristassistenter som sedan ser till så att rätt person återkopplar till dig snarast. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Vi inleder med ett fritt rådgivningssamtal där vi ringar in ärendets förutsättningar rent juridiskt och diskuterar sedan tillsammans fram hur vidare handläggning bör vederfaras. Vi är oerhört noga med att möta alla klienter på deras villkor och se till så att vi kan ge dem en lugn och trygg relation som underlättar i situationen de hamnat.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas