Advokatbyrå för dig i Södertälje

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Södertälje

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Specialiserade advokater och jurister

De flesta kommer någon gång i livet att hamna i en tvist som visar sig vara svårlöst. Att hamna i konflikter hör tyvärr livet till och ibland krävs juridisk kompetens för att komma till en lösning. Med vår kunskap och insyn hjälper vi dig som privatperson eller företagare till en optimal lösning. Vi utgår alltid från klientens bästa och arbetar med engagemang vid din sida för en så trygg process som möjligt.

Behöver du i Södertälje juridisk rådgivning eller ett ombud för att föra din talan? Vi är en av landets mest heltäckande advokatbyråer med specialistkunskap inom allt från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888 eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Snabb återkoppling

Oftast kommer våra klienter till oss mitt i en livskris och vi arbetar därför mycket med att bemöta samtliga på deras villkor och skapa en så trygg och bekväm punkt som möjligt. Vi vill vara tillgängliga och anpassa oss till varje individs unika situation för att kunna ge det absolut bästa. Kontakten sker över telefon och mail eller fysiska möten utifrån rådande förutsättningar. Videosamtal är också en möjlig lösning om det underlättar.

Absolut sekretess och tillitskrav

Som professionell advokatbyrå faller allt vårt arbete inom ramen för etiska regler och vi har absolut sekretess liksom lojalitetskrav för att skydda våra klienters intressen. Inga uppgifter når någonsin ut till tredje part och vi avslöjar givetvis aldrig vem eller vilka vi företräder om du inte själv gett oss fullmakt att göra det. Vi tar inte heller emot spontanbesök på något av våra kontor, så att du aldrig behöver känna oro för att möta någon du försöker undvika när du är här på besök.

Juridisk hjälp för dig i Södertälje

Zeijersborger & Co är en av Sveriges bredaste advokatbyråer och med strategiskt utplacerade kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg tar vi emot klienter från Sveriges alla regioner.

Oavsett ärende eller vilken roll du har i din pågående konflikt står våra advokater fast vid din sida med målet att ge dig en trygg och lugn process mot ett gynnsamt avslut.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.