fbpx
Arv

Advokatbyrå Södertälje

Privatjuridisk rådgivning

De flesta kommer någon gång i livet att hamna i en tvist som visar sig vara svårlöst. Att hamna i konflikter hör tyvärr livet till och ibland krävs juridisk kompetens för att komma till en lösning. Med vår kunskap och insyn i tvister och brottmål hjälper vi dig som privatperson till en optimal lösning. Vi utgår alltid från klientens bästa och arbetar med engagemang vid din sida för en så trygg process som möjligt.

Behöver du i Södertälje juridisk rådgivning eller ett ombud för att föra din talan? Ring och boka tid så tar vi något av våra ombud ditt ärende vidare.

Sekretess och lojalitet

Oftast kommer våra klienter till oss mitt i en livskris och vi arbetar därför mycket med att bemöta samtliga på deras villkor och skapa en så trygg och bekväm punkt som möjligt. Vi vill vara tillgängliga och anpassa oss till varje individs unika situation för att kunna ge det absolut bästa. Efter en fri inledande rådgivning där vi lokaliserat förutsättningarna för att driva ärendet juridiskt tar vi tillsammans fram en plan för den fortsatta handledningen. Vi kan antingen fortsätta vår kontakt över telefon och mail eller fysiska möten utifrån rådande förutsättningar. Också Skype-samtal är en möjlig lösning om det underlättar.

Du bokar tid för rådgivning online eller via telefon. Eftersom våra ombud oftast är upptagna i möten, förhandlingar och rättegångar kopplas du först till någon av våra juristassistenter som i sin tur för meddelandet vidare.

Absolut sekretess och tillitskrav

Som professionell advokatbyrå faller allt vårt arbete inom ramen för etiska regler och vi har absolut sekretess liksom lojalitetskrav för att skydda våra klienters intressen. Inga uppgifter når någonsin ut till tredje part och vi avslöjar givetvis aldrig vem eller vilka vi företräder om du inte själv gett oss fullmakt att göra det. Vi tar heller aldrig emot några spontanbesök på något av våra kontor så att du aldrig behöver känna oro för att möta någon du försöker undvika när du är här på besök.

Juridisk hjälp för dig i Södertälje

Zeijersborger & Co är en av Sveriges bredaste advokatbyråer inom privatjuridik och med strategiskt utplacerade kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås tar vi emot klienter från Sveriges alla regioner.

Oavsett ärende eller vilken roll du har i din pågående konflikt står våra advokater fast vid din sida med mål att ge dig en trygg och lugn process mot ett gynnsamt avslut. Boka tid för en rådgivning online eller per telefon så tar vi ärendet vidare därifrån.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas