Sjukersättning

Advokatbyrå Sundsvall

En av Sveriges bredaste privatjuridiska advokatbyråer

Många kommer någon gång i livet att möta situationer där de står i behov av juridisk hjälp. Konflikter är en naturlig del av livet, men när tvisterna blir för svåra för att hantera på egen hand så finns vi på Zeijersborger & Co här för dig i Sunsvall, redo att dela med oss av våra kunskaper. I över 13 år har vi hjälpt privatpersoner med allt ifrån barn och familj till biträde och försvar och har stadigt vuxit oss större till att bli en av Sveriges bredaste privatjuridiska advokatbyråer.

Behöver du hjälp för att ta dig vidare ur den situation du befinner dig i? Ring eller boka tid online så åtar vi oss ditt ärende och ser till så att du snart får en gynnsam lösning.

Vi står på din sida

Oftast möter vi klienter som befinner sig mitt uppe i en kris och är därför altid måna om att bemöta dem alla på deras villkor så att vi kan skapa trygghet och lugn i situationen de befinner sig i. Vi anpassar oss efter varje individs unika situation och utgår alltid från klientens bästa.

När du först kontaktar oss blir du erbjuden en fri inledande rådgivning i syfte att kartlägga situationen och dess förutsättningar för juridisk behandling. Eftersom våra ombud allt som oftast är upptagna med rättegångar, möten och förhandlingar kopplas du först till något av våra juristassistenter som i sin tur vidarebefordrar ärendet. Återkoppling sker vanligtvis sedan inom en arbetsdag så att du snabbt kommer i kontakt med en advokat för att snart kunna nå en optimal lösning.

Trygg och hängiven advokatbyrå

Vi anser att alla har lika rätt till juridisk hjälp när livet kräver. Alla ska få möjlighet till en trygg och bekväm process tillsammans med några av våra kunniga advokater och jurister och rätt kompetens för att nå den smartaste lösningen.

För klientens säkerhet råder allt arbete under absolut sekretess. Inga uppgifter rörande ärendet eller klinten själv förs någonsin vidare och vi svarar aldrig på frågor som kan avslöja information kring den vi företräder. Vi tar därtill heller inte emot några spontanbesök för att försäkra de som kommer till oss att de inte behöver möta någon som de helst vill undvika.

Juridisk rådgivning för dig i Sundsvall

Behöver du i Sundsvall juridisk hjälp, rådgivning eller någon som kunnigt för din talan? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Du bokar tid för ett första samtal online eller per telefon så tar vi följande handläggning vidare därifrån.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas