Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Sundsvall

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Sundsvall

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Specialiserade advokater och jurister

Många kommer någon gång i livet att möta situationer där de står i behov av juridisk hjälp. Konflikter är en naturlig del av livet, men när tvisterna blir för svåra för att hantera på egen hand så finns vi på Zeijersborger & Co här för dig i Sundsvall, redo att dela med oss av våra kunskaper. I över 15 år har vi hjälpt klienter med allt från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal och har stadigt vuxit oss större till att bli en av Sveriges ledande advokatbyråer för privatpersoner och företagare.

Behöver du hjälp för att ta dig vidare i den situation du befinner dig i? Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888 eller boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Vi står på din sida

Ofta möter vi klienter som befinner sig mitt uppe i en kris och är därför alltid måna om att bemöta dem på deras villkor så att vi kan skapa trygghet och lugn. Vi anpassar oss efter varje individs unika situation och utgår alltid från klientens bästa.

Eftersom våra ombud allt som oftast är upptagna med rättegångar, möten och förhandlingar kopplas du först till någon av våra juristassistenter som i sin tur vidarebefordrar ärendet. Återkoppling sker vanligtvis sedan inom en arbetsdag så att du snabbt kommer i kontakt med en advokat för att snart kunna nå en optimal lösning.

Trygg och hängiven advokatbyrå

Vi anser att alla har lika rätt till juridisk hjälp när livet kräver det. Alla ska få möjlighet till en trygg och bekväm process tillsammans med några av våra kunniga advokater och jurister och rätt kompetens för att nå den smartaste lösningen.

För klientens säkerhet råder allt arbete under absolut sekretess. Inga uppgifter rörande ärendet eller klienten själv förs någonsin vidare och vi svarar aldrig på frågor som kan avslöja information kring den vi företräder. Vi tar därtill inte heller emot spontanbesök på våra kontor, för att försäkra de som kommer till oss att de inte behöver möta någon som de helst vill undvika.

Juridisk rådgivning för dig i Sundsvall

Behöver du i Sundsvall juridisk hjälp, rådgivning eller någon som kunnigt för din talan? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men vi är inte längre bort än ett klick eller telefonsamtal för dig i Sundsvall.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.