Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Umeå

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Umeå

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Zeijersborger & Co står fast vid din sida

Det finns mängder av situationer i livet som kräver kontakt med advokat. Det kan exempelvis röra en skilsmässa, en arvstvist eller att man bivit utsatt för brott. Oavsett ärende och om du själv är åtalad eller utsatts står vi på Zeijersborger & Co fast vid din sida. Vi anser att alla har samma rätt till hjälp i besvärliga situationer och utgår alltid från våra klienters bästa. Vi jobbar för att våra klienter ska få en trygg och lugn process som underlättar stunden och en så fördelaktig utgång som möjligt. Med kontor i Sveriges största städer har vi kapacitet att ta emot privatpersoner och företagare från samtliga regioner att dela med oss av vår kunskap till.

Specialiserade advokater och jurister

Människan uppfattar situationer olika och att hamna i en tvist är därför också tyvärr en del av livet som många får erfara. Har man inte de rätta kunskaperna inom juridik kan tvisten utvecklas till en mer svårlöst konflikt och det är då en advokat eller juridiskt ombud kan kontaktas för hjälp. Dels så kan man få rådgivning och stöd men också en person som för ens talan om ärendet går vidare och prövas i domstol.

Zeijersborger & Co är idag en av Sveriges största advokatbyråer för privatpersoner och företagare, med specialistkunnighet inom allt från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi hjälper dig genom en skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och konsumenttvist. Vi biträder dig i en arvstvist och upprättar samboavtal, äktenskapsförord, testamente och gåvobrev. Vi kan också driva ditt ärende om ersättning vid person- och trafikskador genom att hålla i kontakten med försäkringsbolag och myndigheter.

Behöver du ett ombud?

Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Vi erbjuder kontakt via mail, telefon, videosamtal och fysiska möten utifrån situation och hur du önskar det.

Advokatbyrå för dig i Umeå

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg, men kan företräda även dig som bor i Umeå. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal. Välkommen att kontakta oss på 010-33 33 888.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.