fbpx
Arbetstillstånd

Advokatbyrå Umeå

Zeijersborger & Co står fast vid din sida

Det finns mängder av situationer i livet som kräver kontakt med advokat. Det kan exempelvis röra en skilsmässa, en arvstvist eller att man bivit utsatt för brott. Oavsett ärende och om du själv står åtalad eller tusats står vi på Zeijersborger & Co fast vid din sida. Vi ansedda att alla har samma rätt till hjälp i besvärliga situationer och utgår alltid från våra klienter bästa. Vi jobbar för att våra klienter ska få en trygg och lugn process som underlättar stunden och en så fördelaktig utgång som möjligt. Med kontor i Sveriges största städer har vi kapacitet att ta emot privatpersoner från samtliga regioner att dela med oss av vår kunskap till.

Juridisk hjälp från en advokatbyrå för privatpersoner

Människan uppfattar situationer olika och att hamna i en tvist är därför också tyvärr en del av livet som många får erfara. Har man inte de rätta kunskaperna inom juridik kan tvisten utvecklas till en mer svårlöst konflikt och det är då en advokat eller juridiskt ombud kan kontaktas för hjälp. Dels så kan man få rådgivning och stöd men också en person som för ens talan om ärendet går vidare och prövas i någon av våra svenska domstolar.

Zeijersborger & Co är idag en av Sveriges största privatjuridiska advokatbyråer med specialistkunnighet inom övergripande ämnen. Vi hjälper dig genom en skilsmässa, en umgängestvist, LVU och vårdnadstvister. Vi bitider dig i inträffade arvstvist, upprättar samboavtal. äktenskapsförord, testamente och gåvobrev. Vi kan också driva ditt ärende om ersättning vid person- och trafikskador genom att hålla i kontakten med försäkringsbolag och myndigheter.

Inledande rådgivning och absolut sekretess

När du kontaktar oss kommer du först att komma i kontakt med någon av våra duktiga juristassistenter som tar emot meddelanden och bokar telefontider. Våra jurister och advokater är ofta upptagna med rättegångar, möten och förhandlingar men på så vis kan vi garantera ombudets odelade uppmärksamhet och samtalets absoluta sekretess. Ombud återkopplar därefter så snart som möjligt. Vanligen brukar det ske inom en arbetsdag.

Vi erbjuder alltid fri inledande rådgivning för att utreda ärendets dominerad förutsättningar rent juridiskt och i samförstånd välja fortsatt handledning. Vi erbjuder kontakta via mail, telefon, Skype och fysiska möten utifrån situation och hur du önskar det.

Juridisk hjälp och rådgivning för dig i Umeå

Behöver du i Umeå juridisk vägledning eller någon som för din talan i en stundande tvist? Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Boka till online eller per telefon så återkopplar vi snarast.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas