Advokatbyrå för dig i Uppsala

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokatbyrå för dig i Uppsala

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Specialiserad advokatbyrå

Att hamna i en konflikt av något slag hör livet till, men somliga är mer svårlösta än andra. Det är bland annat vanligt att det uppstår oenighet vid en skilsmässa, vid frågor om umgängesrätt eller arvsdispyter och då kan man behöva juridisk hjälp för att komma vidare. Det samma gäller vid upprättande av testamente, äktenskapsförord och samboavtal eller om man hamnat i tvist med försäkringsbolag, företag, kommunen eller myndigheter.

Om du befinner dig i en situation där du behöver råd och stöd för att komma vidare så finns vi här för dig i Uppsala med kompetens och kapacitet att ta ditt ärende vidare. I över 15 år har vi hjälpt klienter genom rättsprocesser och är idag en av Sveriges största advokatbyråer för privatpersoner och företagare.

Advokater och jurister för dig i Uppsala

Som privatperson är det omöjligt att kännas vid allt som framkommer i vår Svenska lagbok och hamnar man i en tvist med en myndighet, ett företag etc. så står man ofta som den svagare parten. Det vill vi ändra på och finns därför här för dig i Uppsala. Vi erbjuder en större portfölj av tjänster för privatpersoner och företagare, med målet att alltid hitta den smartaste lösningen för samtliga genom en trygg och nära process med kunnig advokat eller jurist. Samtliga som arbetar hos oss brinner för möjligheten att göra skillnad för oavsett utgångsläget i målet.

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

För en trygg och smidig process

Som alla professionella advokatbyråer sker allt arbete under total sekretess och vi ser på våra lojalitetskrav med största allvar. Vi skulle aldrig svara på frågor som på ett eller annat sätt röjer vem vi företräder eller detaljer från ärendet. Vi tar heller aldrig emot spontanbesök på något av våra kontor så att du kan röra dig trygg i våra korridorer under handläggningsmöten.

När du kontaktar oss kommer du först att få tala med någon av våra juristsassistenter som vidarebefordrar meddelandet så att du snart kontaktas av ett ombud. Vi prioriterar snabba återkopplingar och hör vanligtvis av oss redan inom en arbetsdag för att komma igång med ditt ärende.

Här hittar du oss i Uppsala

I Uppsala kan vi ta emot dig på Suttungs gränd 2 som ligger mitt i stan en kort promenad från centralstationen. Tidsspillan utgår normalt från huvudkontoret i Stockholm.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.