fbpx
Förvaltare

Advokatbyrå Uppsala

Privatjuridisk hjälp

Att hamna i en konflikt av något slag hör livet till, men somliga är mer svårlösta än andra. Det är bland annat vanligt att det uppstår oenighet vid en skilsmässa, vid frågor om umgängesrätt eller arvsdispyter och då behöver man juridisk hjälp för att komma vidare. Det samma gäller vid upprättande av testamente, äktenskapsförord och samboavtal eller om man hamnat i tvist med försäkringsbolag, företag, kommunen eller myndigheter.

Om du befinner dig i en situation där du behöver råd och stöd för att komma vidare så finns vi här för dig i Uppsala med kompetens och kapacitet att ta ditt ärende vidare. I över 13 år har vi hjälpt privatpersoner genom rättsprocesser och är idag en av Sveriges största privatjuridiska advokatbyråer med klienter landet över.
När du bestämt dig för att anlita advokat i ditt ärende kontaktar du oss så sammanför vi dig med rätt person för ärendet.

Advokatbyrå – experter på privatjuridik

Som privatperson är det omöjligt att kännas vid allt som framkommer i vår Svenska lagbok och hamnar man i en tvist med en myndighet, ett företag etc. så står man ofta som den svagare parten. Det vill vi ändra på och finns därför här för dig i Uppsala. Vi erbjuder en större portfölj av privatjuridiska tjänster med mål att alltid hitta den smartaste lösningen för samtliga genom en trygg och nära process med kunnig advokat eller jurist. Samtliga som arbetar hos oss brinner för möjligheten att göra skillnad för privatpersoners livssituation oavsett utgångsläget i dess mål.

När du kontaktar oss kopplas du först till en av våra juristassistenter och därefter återkopplar ett ombud så snart som möjligt, vanligen inom en arbetsdag. Vi inleder med en fri rådgivning för att lokalisera ärendets juridiska förutsättningar för att därefter välja strategi och fortsatt handläggning.

För en trygg och smidig process

Som alla professionella advokatbyråer sker allt arbete under total sekretess och vi ser på våra lojalitetskrav med största allvar. Vi skulle aldrig svara på frågor som på ett eller annat sätt röjer vem vi företräder eller detaljer från ärendet. Vi tar heller aldrig mot några spontanbesök på något av våra kontor så att du kan röra dig trygg i våra korridorer under handläggningsmöten.

När du kontaktar oss kommer du först att få tala med någon av våra juristsassistenter som vidarebefordrar meddelandet så att du snart kontaktas av ett ombud. Vi prioriterar snabba återklingar och hör av oss vanligtvis redan inom en arbetsdag för att komma igång med ditt ärende.

Juridisk handledning för dig i Uppsala

Behöver du i Uppsala hjälp med en juridisk konflikt så finns våra duktiga advokater och jurister här för dig. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås, men vi är inte längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Har du några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss på 010-33 33 888 så försöker vi reda ut eventuella frågetecken så gott vi kan. Du finner samtliga kontors kontaktuppgifter i vår meny.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas