Julerbjudande

Använd koden:GODJUL

(50% rabatt på konsultation till Julafton)

Sök

Din advokat och jurist i Vänersborg

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Din advokat och jurist i Vänersborg

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Specialiserad advokatbyrå i Vänersborg

Zeijersborger & Co är en av Vänersborgs ledande och mest heltäckande advokatbyråer. Våra arbetsområden innefattar allt som du som privatperson eller företagare kan behöva hjälp med juridiskt; från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi tar emot klienter från hela landet och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar.

Juridiska dilemman är en oundviklig del av livet, men kan vara svåra att ta sig igenom på egen hand. Frågorna är många och agerar man fel kan konsekvenserna bli stora. Vill du ställa en fråga, få vägledning i en klurig situation eller anlita oss som ombud? Hos oss får du ett personligt bemötande, stort engagemang och expertkunskap som kan bli avgörande för utgången i ärendet.

Boka 20 minuters konsultation för 395 kr!

Boka juridisk rådgivning och få prata med en av våra erkänt duktiga jurister eller specialiserade advokater redan idag! Med över 15 års erfarenhet får du kompetent och trygg vägledning som ökar dina möjligheter att nå önskat resultat.

Under samtalet utreder vi även förutsättningarna att driva ärendet på juridisk väg, om du kan ha rätt till rättsskydd eller rättshjälp och ger dig en behovsanalys med förslag till nästa steg.

En 20 minuters konsultation kostar endast 395 kr och du bokar enkelt online eller på telefon 010-33 33 888. Välj om du vill ha konsultationen över telefon eller via videosamtal.

Konsultation

395 kr

20 minuters juridisk rådgivning

  • Vägledning inom aktuellt rättsområde
  • Utredning av möjligheter att driva ärendet på juridisk väg
  • Behovsanalys med förslag till nästa steg

Boka enkelt med kort eller Swish och välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

★ ★ ★ ★ ★
“Ett mycket professionellt och kunnigt bemötande, en trygghet att ha vid sin sida i ärendet. En stark rekommendation att anlita dem.”
– Rune Holm
★ ★ ★ ★ ★
“Vi fick mycket kompetent och professionell hjälp av Zeijersborger & Co. Uppskattade också det varma bemötandet och förståelsen för vårt ärende.”
– Josefin Larsson
★ ★ ★ ★ ★
“Kan varmt rekommendera! Hela tiden raka rör och ärliga samtal längs processen. Tack till er allihopa!”
– Helen Andersson
★ ★ ★ ★ ★
“Helt underbara jurister och advokater! Helt klart den bästa advokatbyrån. De har hjälpt mig otroligt mycket i min vårdnadstvist och jag är evigt tacksam!”
– Paulina Solimman
★ ★ ★ ★ ★
“En seriös advokatbyrå med hög kompetens och stort engagemang! De biträdde mig i ett komplext ärende med stora framgångar.”
– Alex Mani Zeid
★ ★ ★ ★ ★
“Tusen tack för att ni hjälpte min son genom åtal och rättegång. Hela familjen kan äntligen andas ut.”
– Gunborg Nilsson
★ ★ ★ ★ ★
“Jag råkade ut för en halkolycka och nekades ersättning. Zeijersborger & Co hjälpte mig mot försäkringsbolaget så att jag nu fått min ersättning. Jag kan varmt rekommendera denna advokatbyrå.”
– Mats Bengtsson
Föregående
Nästa

Varför ska du välja Zeijersborger & Co?

  • Över 15 års erfarenhet och några av landets mest namnkunniga advokater
  • Heltäckande arbetsområden och specialistkompetens för såväl privatpersoner som företagare
  • Fasta, transparenta priser och flexibel betalning
  • Ett helt team bakom dig
  • 16 000+ nöjda klienter

Vi är specialister på

Barn & familj

Vårdnad & umgänge
Underhållsbidrag
LVU
Skilsmässa & bodelning
Husdjur

Hem & ekonomi

Arv & bouppteckning
Bostadsrätt
Hyresrätt
Fastighetsrätt
Konsumenträtt
Fordran & skuld
Avtal

Ersättning & skada

Arbetsrätt
Diskriminering
Personskada
Sjukersättning

Biträde & försvar

Brottmål
Migration
LPT, LRV & LVM
God man & förvaltare

Juridiska tjänster med fasta priser

Vi erbjuder juridiska tjänster till förmånliga fasta priser, så att du redan från början vet vad ditt ärende kommer att kosta och vad som ingår i priset. Det ger dig som klient full kontroll, transparens och förutsägbarhet – precis som vi tycker det ska vara.

De flesta advokatbyråer erbjuder fortfarande endast handläggning på timtaxa. Det medför en ekonomisk osäkerhet för dig som klient, som du helt enkelt slipper hos oss. Eftersom de administrativa åtgärderna i fastprisärenden blir färre, sparar du dessutom i snitt 10% jämfört med timtaxa på löpande räkning.

Via prislistan kan du både beställa färdiga tjänster och bygga ihop dina egna paket, för att passa just dina behov och önskemål. Du kan enkelt lägga till tjänster under ärendets gång och kan när som helst avbryta handläggningen. Svårare än så behöver inte juridik vara!

Ett helt team bakom dig

Hos oss är du inte i händerna på en enskild jurist, utan du har ett helt team bakom dig. Vi väljer att arbeta i team för att du alltid ska få den bästa kompetensen på varje del av ditt ärende. Det innebär också att vi har hög tillgänglighet och att det går snabbt att få kontakt.

Zeijersborger & Co lyder under absolut sekretess och lojalitetsplikt. Det innebär att vi aldrig svarar på frågor om våra klienter eller berättar vilka vi representerar. Vi tar heller inte emot spontanbesök på vårt kontor i Vänersborg, så att du slipper möta någon du vill undvika.

Våra advokater och jurister i Vänersborg

Finns det någon skillnad mellan advokater och jurister? En advokat är alltid anställd eller ägare av en registrerad advokatbyrå. Advokaten måste ha en juristexamen och är en formell ledamot i Sveriges Advokatsamfund. För att bli ledamot krävs det att advokaten varit yrkesverksam i minst tre år, gått Advokatsamfundets kurser och avlagt advokatexamen. Det finns inget utbildningskrav på jurister som arbetar på juristbyråer eller myndigheter.

”Advokater är formella ledamöter i Sveriges Advokatsamfund”

Men vad gäller då för jurister som arbetar på advokatbyrå? De kallas traditionellt biträdande jurister och har gått en juridisk universitetsutbildning. Målet är att bli advokater och de lyder under Advokatsamfundets etiska regler avseende lämplighet, lojalitet och sekretess. Alla biträdande jurister på advokatbyråer har även en så kallad principal. Det innebär att en ansvarig advokat borgar för juristens arbete och om något mot förmodan skulle gå fel så är det advokaten som riskerar sin titel. Advokater har ett obligatoriskt utbildningskrav på 18 timmar per år och på Zeijersborger & Co i Vänersborg gäller det även våra biträdande jurister. Samtliga av våra ombud har obligatoriska försäkringar och tilläggsförsäkringar för att skydda våra klienter från eventuell förmögenhetsskada.

”Jurister på advokatbyråer lyder under
Advokatsamfundets etiska regler för advokater”

Det är alltid tryggare att vända sig till en advokatbyrå istället för en juristbyrå. Om du som klient skulle vara missnöjd med ditt ärende hos en advokatbyrå har du alltid möjlighet att anmäla byrån till Advokatsamfundets disciplinnämnd. Om något skulle gå fel under hanteringen av ditt ärende hos en juristbyrå har du ingenstans att vända dig. Därför råder vi dig att kontakta en advokatbyrå när du står inför en tvist. Då är du garanterad ett ombud med kompetens och lämplighet för att representera dig.

Här hittar du oss i Vänersborg

Vårt kontor i Vänersborg ligger centralt på Drottninggatan 4, nära tingsrätten och allmänna kommunikationer.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.