Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Advokatbyrå för dig i Västerås

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Advokatbyrå för dig i Västerås

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Juridisk hjälp

Alla uppfattar saker på olika vis och det är inte alls ovanligt att man hamnar i en tvist eller konflikt som kräver nödvändig juridisk kunskap. Det kan röra sig om en skilsmässa, konsumenträtt, frågor om arv eller att man hamnat i en tvist med försäkringsbolag, myndigheter eller liknande. I mer svårlösta fall kan det bli nödvändigt att ta kontakt med ett juridiskt ombud för att rådgöra eller för att ha någon som för ens talan om ärendet går vidare till att prövas i domstol.

Behöver du ett ombud? Du är välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888. Då får du prata med en juristassistent som svarar på frågor om vad det innebär att bli klient och hjälper dig med allt det administrativa. För dig som vill fråga om råd, kan vi rekommendera att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Specialiserad advokatbyrå

Hos oss möter du ett engagerat team som brinner för sitt yrke och möjligheten att göra skillnad för privatpersoners och företagares livssituationer. Våra arbetsområden inkluderar allt rörande barn och familj, hem och ekonomi, ersättning och skador samt biträde och försvar. Oavsett om du själv står åtalad, har blivit utsatt för brott eller bara söker råd i en knivig situation kommer vi stå fast vid din sida och arbeta för din fördel.

Advokater och jurister för dig i Västerås

Allt samarbete sker utifrån ärendets karaktär och rådande förutsättningar. Vi kan företräda dig gentemot din motpart tvisten genom, men vi finns även här för råd och stöd vid avgränsande frågor. Att som privatperson kännas vid vår omfattande lagbok är långt för mycket begärt, men med över 15 års erfarenhet har vi vad som krävs för att leda dig i din fråga.

När du bestämt dig för att be en advokat om hjälp och råd kontaktar du Zeijersborger så tar vi tillsammans fram en lämplig strategi för ditt ärendes vidare handläggning. Vi ser givetvis alltid till varje klients bästa och formar lösningar som gynnar deras personliga intressen. Allt arbete sker under total sekretess och höga lojalitetskrav. Det är viktigt att du känner dig trygg med oss för att kunna ge dig en lugn process med ett gynnsamt avslut.

Här hittar du oss i Västerås

I Västerås kan vi ta emot dig på Sigurdsgatan 23, mittemot centralstationen. Tidsspillan utgår normalt från huvudkontoret i Stockholm.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.