fbpx
Konsumenträtt

Advokatbyrå Västerås

Juridiskt ombud

Alla uppfattar saker på olika vis och det är inte alls ovanligt att man hamnar i en tvist eller konflikt som är mer svårlöst utan nödvändig juridisk kunskap. Det kan röra sig om en skilsmässa, umgängesrätt, frågor om arv eller att man hamnat i en tvist med försäkringsbolag, myndigheter eller liknande. I mer svårlösta fall kan det bli nödvändigt att ta kontakt med ett juridiskt ombud för att rådgöra eller för att ha någon som för ens talan om ärendet dras vidare till att prövas i domstol.

Specialister på privatjuridik

Som privatperson är det lätt att hamna i underläge i en juridisk konflikt på grund av rättslig okunskap. Speciellt då motparten är ett företag, en kommun, myndighet eller ett försäkringsbolag, något som vi hoppas kunna ändra på. Här möter du ett engagerat team som brinner för sitt yrke och möjligheten att göra skillnad för privatpersoners livssituationer. Våra arbetsområden inkluderar allt rörande barn och familj, hem och ekonomi, ersättning och skador samt biträde och försvar.

Oavsett om du själv står åtalad, blivit utsatt för brott eller bara söker råd i en knivig situation kommer vi stå fast vid din sida och arbeta för din fördel. Boka tid för en fri inledande rådgivning online eller via telefon så kontaktar ett av våra ombud dig inom en arbetsdag.

Advokatbyrå för privatpersoner i Västerås

Allt samarbete sker utifrån tvistens karaktär och rådande förutsättningar. Vi kan företräda dig gentemot din motpart tvisten genom, men vi finns även här för råd och stöd vid avgränsande frågor. Att som privatperson kännas vid vår omfattande lagbok är långt för mycket begärt, men med över 13 års erfarenhet av privatjuridik har vi vad som krävs för att leda dig i din fråga.

När du bestämt dig för att be en advokat om hjälp och råd kontaktar du Zeijersborger så tar vi tillsammans fram en lämplig strategi för ditt ärendes vidare handläggning. Vi ser givetvis alltid till varje klients bästa och formar lösningar som gynnar deras personliga intressen. Allt arbete sker under total sekretess och höga lojalitetskrav. Det är viktigt att du känner dig trygg med oss för att kunna ge dig en lugn process med ett gynnsamt avslut.

Juridisk rådgivning när livet kräver

Bor du i Västerås och finner behov av juridiskt stöd eller rådgivning? Vi finns här för att underlätta och välkomnar dig att kontakta oss för att lämna över ditt ärende. Vi finns i Sveriges största städer och har kapacitet att ta emot klienter över hela landet. Lämna ditt meddelande till någon av våra juristassistenter så återkommer vi snart med en lösning.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas