fbpx

Agnes Ragnarsson – Advokatrollen verkar spännande!

Advokatrollen verkar spännande!

Agnes Ragnarsson har precis påbörjat sin uppsatspraktik på Zeijersborger & Co. Hon går på Lunds universitet och tar juristexamen  år 2020:

– Jag är intresserad av straffprocessrätt och barnperspektivet i lagstiftningen. Uppsatsen kommer att ta sikte på barns rättssäkerhet.

Vid sidan av studierna arbetar Agnes extra som studentnotarie hos Zeijersborger & Co:

– Som studentnotarie får jag se livet på byrå och följa jurister och advokater i deras vardag.  Byrån har en stor bredd inom privatjuridiken och jag ser fram mot att få insyn i så många arbetsområden som möjligt. Jag har inte riktigt bestämt mig för var jag landar yrkesmässigt men jag tror att advokatrollen är väldigt spännande!

Läs mer om våra tjänster och praktikplatser under JuristParalegalJuristassistent.


Ställ en fråga till advokaten här »

Boka kostnadsfritt möte med Zeijersborger idag! »

Vi står på din sida

Zeijersborger & Co är en av Sveriges ledande privatjuridiska advokatbyråer. Våra jurister och advokater står på din sida oavsett om du blivit åtalad eller utsatt för brott, behöver råd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU, arvskifte eller personskada. Vi är duktiga på diskrimineringsfrågor och driver dina tvister mot myndigheter och försäkringsbolag. Naturligtvis hjälper vi dig att upprätta äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och testamenten.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas