fbpx

Agnes Ragnarsson – Advokatrollen verkar spännande!

Advokatrollen verkar spännande!

Agnes Ragnarsson har precis påbörjat sin uppsatspraktik på Zeijersborger & Co. Hon går på Lunds universitet och tar juristexamen  år 2020:

– Jag är intresserad av straffprocessrätt och barnperspektivet i lagstiftningen. Uppsatsen kommer att ta sikte på barns rättssäkerhet.

Vid sidan av studierna arbetar Agnes extra som studentnotarie hos Zeijersborger & Co:

– Som studentnotarie får jag se livet på byrå och följa jurister och advokater i deras vardag.  Byrån har en stor bredd inom privatjuridiken och jag ser fram mot att få insyn i så många arbetsområden som möjligt. Jag har inte riktigt bestämt mig för var jag landar yrkesmässigt men jag tror att advokatrollen är väldigt spännande!

Läs mer om våra tjänster och praktikplatser under JuristParalegalJuristassistent.

Behöver du ett ombud?

Vill du veta om ditt ärende går att driva på juridisk väg? Ring oss och boka en kostnadsfri telefonrådgivning.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas