Helgerbjudande: 50% på valfri konsultation

Använd Rabattkod: FRAGAADVOKATEN

Privat försvar

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Privat försvar

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Erfarna privata försvarsadvokater till fast pris

Är du misstänkt för ringa stöld, narkotikabrott, sexköp, vårdslöshet i trafik eller något annat brott där du inte får en offentlig försvarare? Vi erbjuder privat försvar för endast 7 920 kr, vilket täcker de flesta mindre brottmålsprocesserna.

Med 15 års erfarenhet av brottmål och erkänt duktiga jurister och advokater, kan du känna dig trygg med att anlita någon av våra försvarare. Vår roll är att stötta dig, medverka vid förhör och processa i domstol.

Som din privata försvarare gör vi skillnad på riktigt. Många av våra klienter får mildare straff eller frias helt, tack vare vår hjälp!

Vill du fråga om råd kring brottmål och privat försvar? Då rekommenderar vi dig att boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Boka enkelt online eller genom att ringa till oss på 010-33 33 888. Du väljer själv om du vill ha din konsultation på telefon eller via videosamtal.

Föregående
Nästa

Möt Kerstin Vogel, ansvarig för brottmålsteamet

Jag är delägare och advokat på Zeijersborger & Co och ansvarar för brottmålsteamet. Vi arbetar både med offentliga förordnanden, privat försvar och som målsägandebiträde.

Med vår samlade expertis erbjuder vi 40 års erfarenhet som försvarare. Vi är hängivna, engagerade och måna om att du ska känna dig trygg från förhör till rättegång.

Hur du ska agera i ett polisförhör
Ta del av våra bästa tips för hur du ska agera i ett polisförhör. Fyll i din e-post så skickar vi guiden till dig, helt kostnadsfritt!

När kan jag anlita en privat försvarare?

Det finns en rad olika anledningar till att välja en privat försvarare. Vanligast är att du som misstänkt blivit nekad offentlig försvarare, men ändå vill ha en advokat vid din sida. Ofta är det brott som anses mindre allvarliga och där straffet, påföljden, är böter. Det kan till exempel röra sig om ofredande, olovlig körning, hemfridsbrott, rattfylla eller penningtvätt.

Men även om tingsrätten anser att brottet är ringa, så upplever de flesta att det är obehagligt att bli kallad till polisen och stå anklagad i domstol utan juridisk hjälp. Det kan också vara så att du har fått ett offentligt ombud som du vill byta ut men blir nekad av domstolen, eller så vill du undvika att ditt namn blir offentligt under förundersökningen när domstolen förordnar en försvarsadvokat åt dig.

Varför ska du välja Zeijersborger & Co?

  • Över 15 års erfarenhet och några av landets mest namnkunniga advokater
  • Heltäckande arbetsområden och specialistkompetens för såväl privatpersoner som företagare
  • Fasta, transparenta priser och flexibel betalning
  • Ett helt team bakom dig
  • 10 000+ nöjda klienter
★ ★ ★ ★ ★
“En seriös advokatbyrå med hög kompetens och stort engagemang! De biträdde mig i ett komplext vårdnadsärende med stora framgångar.”
– Alex Mani Zeid
★ ★ ★ ★ ★
“Helt underbara jurister och advokater! Helt klart den bästa advokatbyrån. De har hjälpt mig otroligt mycket i min vårdnadstvist och jag är evigt tacksam!”
– Paulina Solimman
★ ★ ★ ★ ★
“Kan varmt rekommendera! Hela tiden raka rör och ärliga samtal längs processen. Tack till er allihopa!”
– Helen Andersson
★ ★ ★ ★ ★
“Vi fick mycket kompetent och professionell hjälp av Zeijersborger & Co. Uppskattade också det varma bemötandet och förståelsen för vårt ärende.”
– Josefin Larsson
Föregående
Nästa

Vad säger lagen om privat försvar?

Den som är misstänkt har alltid rätt att ha med sig en försvarare till förhör och i domstol. Är brottet allvarligt, så förordnar tingsrätten en offentlig försvarare och står även för kostnaderna. Har du valt en privat försvarare betalar du istället i regel alltid ur egen ficka, men kan i vissa fall bli ersatt av staten i efterhand om åtalet läggs ner eller du blir frikänd.

Du kan anlita vem du vill så länge personen inte är direkt oskicklig eller olämplig, men det är alltid bättre att anlita en jurist som arbetar på advokatbyrå.

Vad kostar det att anlita en privat försvarsadvokat?

Eftersom privat försvar betalas av klienten själv är det viktigt att få en tydlig prisbild. Vi erbjuder privat försvar från endast 7 920 kr och då ingår genomgång av förundersökning, förberedelser, samtal och möte med klienten och närvaro vid huvudförhandling.

Det brukar täcka de flesta mindre brottmålsprocesserna och vi är tydliga redan från början om prisbilden skulle bli en annan, till exempel om det är aktuellt med långa resor eller andra utlägg. För tillkommande tid gäller sedvanlig domstolstaxa på löpande räkning.

Läs gärna mer om finansiering av ditt ärende.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".product-box-btn").on('click', function(event){ mixpanel.track("Product box link clicked"); }); });