Advokaten svarar

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Advokaten svarar

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Har du en juridisk fråga? Här hittar du svar på det allra mesta, från vårdnadstvister och skilsmässor till grannfejder och brottmål. Om du inte skulle hitta det svar du söker, är du välkommen att skicka in en egen fråga!

Välj ämnesområde

Barn och familj

Hem och ekonomi

Ersättning & skada

Konsultation395 kr

20 minuters juridisk rådgivning

  • Vägledning inom aktuellt rättsområde
  • Utredning av möjligheter att driva ärendet på juridisk väg
  • Behovsanalys med förslag till nästa steg

Vårdnadstvist

På din sida

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Meny

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

Tack för din fråga!

Håll utkik på vår hemsida eller följ oss på Facebook så att du inte missar när vi besvarar din fråga. Om du vill prata direkt med en advokat är du välkommen att boka en 20 minuter konsultation för endast 395 kr. Om du sedan väljer att gå vidare med ditt ärende återbetalar vi dig hela beloppet! https://zeijersborger.se/boka-radgivning/