Behöver ny advokat

Hej!

Jag har nyligen blivit dömd för ett brott jag inte begått. Min advokat tog kontakt med mig en vecka före förhandlingarna samt träffade mig två dagar innan förhandlingarna och hade inte förberett sig. Därför känner jag att jag vill byta advokat för överklagande till hovrätten. Kan jag få hjälp av er?

Hej och tack för din fråga.

Jag beklagar verkligen den situation du hamnat i. Att du dessutom haft ett oengagerat ombud, som ska stötta och vägleda dig igenom denna process, är också oerhört illa. I första hand bör du ta upp detta med ditt ombud och kanske kan ni komma till någon lösning i det hela. Är inte detta möjligt och du fortsatt saknar förtroende ska du vända dig till domstolen med din begäran om nytt ombud. I denna begäran kan du också önska vem du vill ditt nya ombud ska vara. Vi på Zeijersborger har gedigen erfarenhet av ombudsrollen i brottmål och bistår dig gärna.

Hoppas att du genom detta fått din fråga besvarad.

Med vänlig hälsning,

Zeijersborger & Co

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Relaterade frågor:

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas