Specialerbjudande

Använd koden:KONSULTATION

(50% gäller till söndag)

Sök

Hur mycket kostar det att komma på rådgivning hos er?

Datum: 17/01/2022

Hej,

Jag skulle vilja veta hur mycket det kostar att komma på en rådgivning hos er? Jag behöver hjälp i en vårdnadsfråga då jag har separerat.

Hej och tack för din fråga,

Jag rekommenderar dig att kontakta oss på telefonnummer 010-33 33 888 för att få prata med en juristassistent, som sedan kan boka in dig på ett möte med en av våra jurister. Om du snabbt vill komma i kontakt med en advokat och få rådgivning i ditt ärende, kan du också boka en 20 minuters konsultation online för 395 kronor. Om du sedan väljer att gå vidare med ditt ärende hos oss får du pengarna tillbaka!

Kostnaden för att anlita ett juridiskt ombud i en vårdnadstvist beror på ärendets omfattning och det går därför inte att ge dig en specifik siffra. Om du har hemförsäkring kan du i vissa fall få rättsskydd som täcker upp till 80 % av kostnaderna. Om du inte har en hemförsäkring med rättsskydd kan du under vissa förutsättningar få rättshjälp, som täcker upp till 98% av kostnaderna.

Med vänlig hälsning,
Zeijersborger & Co

Se hela svaret

Konsultation

395 kr

20 minuters juridisk rådgivning

  • Vägledning inom aktuellt rättsområde
  • Utredning av möjligheter att driva ärendet på juridisk väg
  • Behovsanalys med förslag till nästa steg

Boka enkelt med kort eller Swish och välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

Handböcker i praktisk juridik

Fördjupa dig i juridisk process och handläggning med vårt utbildningsmaterial.

Hur kan jag finansiera ärendet?

Med vårt test får du snabbt och enkelt svar på om du har rätt till rättskydd eller rättshjälp för att finansiera ditt ärende.

Relaterade frågor:

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

50% rabatt på din konsultation!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra bästa tips i aktuella juridiska frågor.

Efter registrering får du en rabattkod skickad till din mejl som du kan använda när du bokar konsultation med advokat.