Fråga advokaten

  • Jag vill att ni kontaktar mig på telefonnummer:

Jag får ingen hjälp med mitt skadade knä, vad ska jag göra?

Hej,

Jag skadade mitt knä för drygt två år sedan genom att korsbandet gick av. Vid operationen upptäckte läkaren att menisken var dålig så de tog bort den. Läkaren sa att jag skulle få en ny menisk men nu har det gått flera månader och jag har inte hört något. Jag har ständigt ont i knät och jag kan inte idrotta längre vilket jag mår dåligt över eftersom det är mitt största intresse. Vad ska jag göra?

 

Hej och tack för din fråga!

Jag skulle råda dig att kontakta läkaren på nytt, om läkaren inte svarar personligen kan du kontakta någon ansvarig på läkarmottagningen och fråga vad som händer i ditt ärende. Om du har klagomål eller synpunkter på den vård du fått kan du bland annat kontakta patientnämnden i ditt landsting eller din region. Vissa händelser kan du även anmäla till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.

Vänliga hälsningar
Advokatbyrån Zeijersborger & Co

 

Fråga Advokaten är inte är att likställa med kvalificerad rådgivning. Svaret baseras på den vid tidpunkten gällande lagstiftningen och vi ansvarar inte för eventuella felskrivningar. Är du i behov av juridisk kompetens rekommenderar vi dig att kontakta oss personligen.

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

010-33 33 888 Boka tid online