Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Jobba hos oss

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Jobba hos oss

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Utmanande och utvecklande tjänster

Zeijersborger & Co grundades av Peter Zeijersborger år 2005 och verksamheten har idag vuxit till en av landets mest heltäckande advokatbyråer. Vi har bemannade kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och arbetar med allt som privatpersoner och företagare kan behöva hjälp med juridiskt; från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal.

Företagskulturen präglas av våra kärnvärden kunskap, engagemang och lojalitet. Vi älskar juridik och drivs av att möta den moderna klientens behov av tillgänglighet, transparens och förutsägbarhet.

Som den första advokatbyrån att ansluta sig till kollektivavtal med Akavia och sedermera Unionen är vi stolta över att vara en framstående arbetsplats i branschen. Lyssna mer på vad detta innebär i klippen nedan.

Läs mer om våra tjänster och praktikplatser under JuristJuristassistent och Praktikant.

Missa inte att följa oss på Instagram och Facebook för att lära känna byrån bättre och håll utkik på LinkedIn för att se när lediga tjänster annonseras!

Kollektivavtal

Tjänstepension

Onboarding

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.