Jobba hos oss

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Jobba hos oss

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Utmanande och utvecklande tjänster

Zeijersborger & Co erbjuder utmanade och utvecklande tjänster på en av Sveriges mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer.

Sedan byrån grundades år 2005 har intresset för juridik, samhälle och den enskildes rättigheter stått i centrum för verksamheten. Våra kärnvärden är kunskap, engagemang och lojalitet. Vi ställer höga krav på våra medarbetares juridiska kompetens och byrån är känd för sina duktiga ombud och advokater.

Läs mer om våra tjänster och praktikplatser under JuristParalegalJuristassistent, Praktikant.

För mer information är du välkommen att kontakta Kristian Holm, Utbildning och Personal.
Läs hans bästa tips för hur du ökar chanserna till anställning!

Kollektivavtal

Tjänstepension

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Meny

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.