fbpx

Jobba hos oss

Utmanande och utvecklande tjänster

Zeijersborger & Co erbjuder utmanade och utvecklande tjänster på en av Sveriges mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer.

Sedan byrån grundades år 2005 har intresset för juridik, samhälle och den enskildes rättigheter stått i centrum för verksamheten. Våra kärnvärden är kunskap, engagemang och lojalitet. Vi ställer höga krav på våra medarbetares juridiska kompetens och byrån är känd för sina duktiga ombud och advokater.

Läs mer om våra tjänster och praktikplatser under Jurist, Paralegal, Juristassistent.

För mer information är du välkommen att kontakta Kristian Holm, Utbildning och Personal.
Läs hans bästa tips för hur du ökar chanserna till anställning!

Lediga tjänster

Här kan du se vilka tjänster vi söker just nu. Tänk på att tjänsterna ofta bara ligger ute i någon vecka, så tveka inte att söka så snart som möjligt. Om du inte ser en tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till ansokan@zeijersborger.se.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas