Jobba hos oss

Jobba hos oss

Utmanade och utvecklande tjänster

Om du älskar juridik då ska du jobba hos oss. Zeijersborger & Co erbjuder utmanade och utvecklande tjänster och praktikplatser på en av Sverigest mest heltäckande privatjuridiska byråer.

Vi arbetar med privatjuridik

Sedan byrån grundades år 2005 har intresset för juridik, samhälle och den enskildes rättigheter stått i centrum för verksamheten. Vi är specialiserade inom privatjuridik och kända för våra duktiga ombud. Det ställer höga krav på medarbetarnas kunskap, engagemang och lojalitet. Om du är stresstålig och älskar juridik kommer du att trivas hos oss.

Läs mer om våra tjänster och praktikplatser under Jurist, Paralegal, Juristassistent.

Du är också välkommen att kontakta Kristian Holm, Utbildning och Personal. Läs hans bästa tips för hur du ökar chanserna till anställning! 

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Boka tid hos oss

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga

Jag vill bli kontaktad via:


Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sök i vår frågedatabas