Jobba som jurist

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Jobba som jurist

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Omväxlande och meriterande tjänst som jurist

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer. Att jobba tillsammans med oss ska vara en rolig och lärorik upplevelse!

Vi erbjuder omväxlande och meriterande tjänster med målsättningen att du skall bli riktigt skicklig i din yrkesroll. Att arbeta som ombud ställer höga krav på såväl juridisk kompetens som sociala förmågor och det är viktigt att vi som arbetsplats ger dig rätt förutsättningar för arbetet och möter dina behov. Vi rekryterar löpande till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I videon nedan får du följa med Elin på en dag i livet som jurist på Zeijersborger & Co.

Stöttning av erfarna jurister

Hos oss kommer du tidigt att få börja handlägga ärenden inom flera olika rättsområden och ha klientkontakt under ledning av en mentor och en principal. Genom vårt mentorskapsprogram får du stöttning av erfarna jurister samtidigt som du kan känna dig trygg med att det finns en tydlig ansvarsfördelning och fasta rutiner att följa.

Vi satsar på talanger

Vi är en etablerad organisation med lång erfarenhet i branschen och i vår personalstyrka hittar du såväl jurister, advokater och juristassistenter som medarbetare på marknadsavdelningen och HR-avdelningen. Vår värdegrund vilar på lojalitet, engagemang och kunskap. Vi satsar på talanger och är intresserade av dig vars målbild är att arbeta på advokatbyrå.

Kollektivavtal och tjänstepension

Som första advokatbyrå i Sverige har vi tecknat det nya Juristavtalet. Det är ett kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Akavia som är anpassat för dig som jobbar på byrå och ger dig förmåner såsom tjänstepension, 30 semesterdagar och ersättning vid föräldraledighet. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med fast lön.

Kravprofil jurist:

  • Du har svensk examen i juridik eller affärsjuridik.
  • Du har goda betyg och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • Du har med fördel läst fördjupningskurser och skrivit examensarbete inom privatjuridik.

Skicka din ansökan komplett med personligt brev, betyg och cv till [email protected].

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Meny

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.