Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Jobba som jurist

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Jobba som jurist

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Omväxlande och meriterande tjänst som jurist

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande advokatbyråer för privatpersoner och företagare. Vår företagskultur präglas av kärnvärdena kunskap, engagemang och lojalitet. Vi älskar juridik och drivs av att möta den moderna klientens behov av tillgänglighet, transparens och förutsägbarhet.

Vi erbjuder varierande och meriterande tjänster med målsättningen att du ska bli riktigt skicklig i din yrkesroll och vara med och bidra till byråns framgång. Att arbeta som juridiskt ombud på advokatbyrå ställer höga krav på såväl juridisk kompetens som sociala förmågor, och våra medarbetare motiveras av byråns framåtanda och höga kunskapsnivå. Hos oss kommer du tidigt börja handlägga ärenden i en variation av rättsområden och ha klientkontakt under ledning av en erfaren principal.

Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster, eller skicka en spontanansökan till [email protected] för att komma i kontakt med vår HR-avdelning. Vi har bemannade kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vi satsar på talanger

Vi är en etablerad organisation med lång erfarenhet i branschen och i vår personalstyrka hittar du såväl jurister, advokater och juristassistenter som medarbetare på marknadsavdelningen och HR-avdelningen. Vår värdegrund vilar på lojalitet, engagemang och kunskap. Vi satsar på talanger och är intresserade av dig vars målbild är att starta din karriär på en marknadsledande advokatbyrå med fokus på försäljning av juridiska tjänster inom både privatjuridik och affärsjuridik.

Kollektivavtal och tjänstepension

Vi är den första advokatbyrån i Sverige som har tecknat det nya Juristavtalet. Det är ett kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Akavia som är anpassat för dig som jobbar som jurist på byrå och ger dig förmåner såsom tjänstepension, 30 semesterdagar och ersättning vid föräldraledighet. Vi erbjuder tjänster som är tillsvidareanställningar på heltid med fast lön.

Kravprofil för jurister:

  • Svensk akademisk examen från relevant universitetsutbildning som juristprogrammet eller ett affärsjuridiskt masterprogram.
  • Du har goda betyg från din juridiska utbildning och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
  • Relevant arbetslivserfarenhet eller praktik inom juridisk rådgivningsverksamhet, på byrå, domstol, myndighet eller liknande.
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning och kundkontakt är meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du vill jobba brett med varierade rättsområden både inom privat- och affärsjuridik och har en nyfiken inställning till sådant som du inte provat förut. Som person uppvisar du en stark känsla för eget ansvar och kan kombinera noggrannhet och effektivitet i ditt sätt att ta dig an dina arbetsuppgifter. Du tycker om att jobba med tydliga mål och rutiner, samt värdesätter deadlines och struktur i din arbetsvardag.

Försäljning och kundkontakt ser du som spännande och roligt och du kan applicera ett företagsamt perspektiv på byrålivet. Du trivs i en miljö som präglas av framåtanda och drivs av att vara med och bidra till att utveckla organisationen.

Skicka din ansökan komplett med personligt brev, betyg och cv till [email protected].

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.