Specialerbjudande

Använd koden:KONSULTATION

(50% gäller till söndag)

Sök

Jobba som studentnotarie

Advokatbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens

Vi hjälper såväl privatpersoner som företagare

Jobba som studentnotarie

Du som studerar juridik på universitet kan arbeta extra som studentnotarie hos oss efter termin sex på juristprogrammet. Som studentnotarie får du hjälpa till med enklare rättsutredningar och arbeta redaktionellt med att skriva juridiskt material. Du får också delta i utbildningar och bygga nätverk med framtida branschkollegor. Våra studentnotarier får betalt för sitt arbete, vilket ger en möjlighet att tjäna lite extrapengar under studietiden.

Ett nära samarbete med våra jurister

I rollen som studentnotarie får du chansen att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du kommer att få handledning och stöd av en ansvarig jurist som delegerar ut dina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du trivs på byrån och därför kommer du även få kontakt med vår HR-avdelning som svarar för schemaläggning och uppföljning.

Så söker du rollen som studentnotarie

Vi rekryterar löpande duktiga juriststudenter. Vill du bli en del av vårt team? Skicka ditt CV, ett personligt brev och dina betyg till [email protected]. Märk ämnesraden med  Studentnotarie och det av våra kontor du vill söka till; Stockholm, Malmö eller Göteborg. Vi ser fram mot att få höra av dig!

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.