fbpx
En av våra jurister som sitter i en kostnadsfri juridisk rådgivning.

Juridisk rådgivning

Gratis juridisk rådgivning

Är du i behov av ett juridiskt ombud eller bara nyfiken på vardagsjuridik? Vi är specialister på privatjuridik och täcker det mesta från skilsmässor och vårdnadstvister till arvsskiften och personskador. Ända sedan starten år 2005 har Zeijersborger & Co erbjudit gratis rådgivning och pro-bono arbete i olika former. Ring oss på 010-33 33 888, boka tid online eller ta del av vårt material på hemsidan, så får du svar så snart du behöver. Att kontakta oss för juridisk rådgivning i ditt ärende är helt kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Kostnadsfri rådgivning

Det är enkelt att komma i kontakt med oss för en första kostnadsfri bedömning av ditt ärende. Genom att boka direkt via vår hemsida eller ringa till oss får du oftast en tid samma dag. Om du väljer att ringa in för att boka tid, får du prata med en juristassistent som hjälper dig och noterar vilket ärendeslag frågan rör. Du får även en bekräftelse på den avtalade tiden via sms. När det är dags kommer en av våra jurister att ringa dig för att diskutera din situation och göra en uppskattning om det finns ett ärende som går att driva på juridisk väg. Juristen säkerställer även att frågeställningen faller inom våra kompetensområden. Vi är specialister på privatjuridik och därför tar vi till exempel inte ärenden inom renodlad affärsjuridik eller arbetsrätt.

Fritt inledande möte

Under förutsättning att du får förtroende för oss och vi ser att vi kan gå vidare med ditt ärendet juridiskt, bokar juristen därefter ett kostnadsfritt inledande möte med en advokat. Det inledande mötet sker över telefon, eller om så önskas, videosamtal. Advokaten kommer att ställa lite mer ingående frågor för att reda ut möjligheten till rättsskydd och rättshjälp. Det är vanligt att frågor kring finansiering, fortsatt process och möjligheten att vinna framgång diskuteras. Advokaten kommer även att skicka information med fullmakter och avtalsvillkor som ni går igenom tillsammans. Vanligast är att dokumenten skickas via mail, men om du föredrar att ta emot dem via post går det också bra. Vi bifogar fria svarskuvert. För den som inte har skrivare eller vill ha hjälp att fylla i formulären tar vi gärna emot dig på aktuellt kontor. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås och Trollhättan. När dokumentationen är underskriven är du klient hos oss!

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter när du kontaktar oss kan du läsa mer i vår integritetspolicy.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas