Kontakt & öppettider


 • Adress & e-post

  Österlånggatan 45, 503 37 Borås
  boras@zeijersborger.se

 • Telefon & fax

  Tel:   010 – 33 33 888
  Fax:  010 – 33 33 312

 • Öppettider

  mån-fre:    08.00 – 17.30

 • Ekonomi

  BG 281-4804
  faktura@zeijersborger.se

Boka fri rådgivning

Välkommen till Zeijersborger & Co i Borås!

Zeijersborger & Co är en av Borås mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer. Våra arbetsområden sträcker sig från barn och familj till biträde och försvar. Vi tar emot klienter från hela Sjuhärad och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar.

Specialister på privatjuridik i Borås

Vi har hjälpt boråsare med privatjuridiska ärenden i över 13 år.  Vi står på din sida när du behöver råd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi företräder dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi hjälper dig att upprätta äktenskapsförord, samboavtal, testamente och gåvobrev. Vi kan diskrimineringslagstiftning och är erkänt duktiga på person- och trafikskador.

Telefonrådgivning och personliga möten

Vi erbjuder fri inledande rådgivning för att utreda om det finns förutsättningar att driva ett ärende juridiskt. Du bokar enkelt en tid online eller genom att ringa oss. Löpande handläggning sker både genom personliga möten på kontoret och kontakt per telefon och mail. Vi ordnar även Skype-samtal för den som så önskar.

Återkoppling

Vår målsättning är att återkoppla till våra klienter så snart vi kan –  gärna inom en arbetsdag. Ombuden är ofta upptagna i förhandlingar, rättegångar och möten varför du kopplas till våra juristassistenter som tar emot meddelanden och bokar telefontider. Din jurist eller advokat kontaktar dig när den kan garantera dig sin odelade uppmärksamhet och samtalets fulla sekretess.

Sekretess och lojalitet

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi inte emot spontanbesök på våra kontor. Vi svarar heller inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så.

Här hittar du oss i Borås

Våra lokaler ligger på den trevliga gågatan Österlånggatan 45, mitt i centrum nära buss-stationen på Södra Torget och bara några minuters promenad från tingsrätten och polishuset. Om du kommer med bil, parkerar du enklast på Allégatan eller i parkeringshuset Valhall alternativt utomhusparkeringen Hugin.

Vi står på din sida

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

010-33 33 888 Boka tid online