Välkommen till Zeijersborger & Co i Borås!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka möte

Advokatbyrå Zeijersborger & Co grundades i Borås år 2005 av Peter Zeijersborger och är idag en av Sveriges snabbast växande privatjuridiska byråer.

Vår populära Fråga Advokaten började som lokal frågespalt i Markbladet innan den flyttade in på hemsidan och blev tillgänglig för alla. Oavsett om du bara vill ställa en fråga eller behöver kvalificerad juridisk handläggning, når du enkelt våra jurister och advokater med ett telefonsamtal eller ett mail.

Specialister på privatjuridik i Borås

Vi har hjälpt boråsare med privatjuridiska ärenden i över 13 år. Våra advokater och jurister är specialiserade inom alla rättsområden du som privatperson kan komma i kontakt med. Vi står på din sida när du behöver råd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi företräder dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi hjälper dig att upprätta äktenskapsförord, samboavtal, testamente och gåvobrev. Vi kan diskrimineringslagstiftning och är erkänt duktiga på person- och trafikskador.

Telefonrådgivning och personliga möten

Vi erbjuder fri inledande telefonrådgivning för att utreda om det finns förutsättningar att driva ett ärende juridiskt. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller fylla i Boka-formuläret och oftast får du prata med en rådgivare samma eller nästkommande arbetsdag. Löpande handläggning sker både genom personliga möten på kontoret och kontakt per telefon och mail. Vi ordnar även Skype-samtal för den som så önskar.

Återkoppling

Vår målsättning är att återkoppla till våra klienter så snart vi kan –  gärna inom en arbetsdag. Ombuden är ofta upptagna i förhandlingar, rättegångar och möten varför du kopplas till våra juristassistenter som tar emot meddelanden och bokar telefontider. Din jurist eller advokat kontaktar dig när den kan garantera dig sin odelade uppmärksamhet och samtalets fulla sekretess.

Sekretess och lojalitet

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi inte emot spontanbesök på våra kontor. Vi svarar heller inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så.

Här hittar du oss i Borås

Våra lokaler ligger på den trevliga gågatan Österlånggatan 45, mitt i centrum nära buss-stationen på Södra Torget och på två minuters promenad från tingsrätten och polishuset. Om du kommer med bil, parkerar du enklast på Allégatan eller i parkeringshuset Valhall alternativt utomhusparkeringen Hugin.

Vi står på din sida

010-33 33 888