Välkommen till Zeijersborger & Co i Göteborg!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka möte

Advokatbyrå Zeijersborger & Co är en av Göteborgs främsta privatjuridiska byråer. Vi tar emot klienter från hela Västsverige och förordnas regelbundet av domstolar och myndigheter.

Specialiserade advokater och jurister i Göteborg

Vår utgångspunkt är att alla har rätt till ett duktigt ombud. Därför kan vi erbjuda advokater och jurister som är specialiserade inom de rättsområden du som privatperson kommer i kontakt med. Vi bistår dig vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU och umgänge. Vi hjälper dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi garanterar formkraven på äktenskapsförord, samboavtal och testamenten. Vi kan diskrimineringslagstiftning och hjälper dig som har drabbats av person- och trafikskador att få rätt mot försäkringsbolaget.

Rådgivning och personliga möten

Vi erbjuder alltid fri inledande telefonrådgivning. Det går bra att kontakta oss via telefon eller formulär på vår hemsida och oftast får du en tid med en rådgivare samma eller nästkommande arbetsdag. Rådgivningen syftar till att utreda om vi kan driva ärendet juridiskt. Om så är fallet, bokar rådgivaren in till personligt möte på vårt kontor i Göteborg. Fortsatta kontakter under ärendets handläggning sker via mail, telefon och personliga möten. Vi ordnar även Skype-samtal för den som så önskar.

Vi återkopplar

Våra advokater och jurister är ofta upptagna i förhandlingar, möten och rättegångar. För att garantera samtalets sekretess och ombudets fulla uppmärksamhet, kopplas du till våra juristassistenter som lämnar meddelanden och bokar in telefontider. Våra ombud tar kontakt så snart som möjligt och normalt inom en arbetsdag.

Absolut sekretess

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess. Vi svarar inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så. För att du som klient inte ska behöva möta någon som du vill undvika, tar vi heller inte emot spontanbesök på våra kontor.

Här hittar du oss i Göteborg

Vårt kontor ligger på Södra Larmgatan 4 innanför vallgraven mitt i centrala Göteborg, inte långt från Feskekörka. Spårvagnhållsplats är Grönsakstorget och promenerar du från Centralstationen tar det 15 minuter. Närmaste parkeringar finns kring Pedagogen, Rosenlund och Hvitfeldsplatsen.

Vi står på din sida

010-33 33 888