Välkommen till Zeijersborger & Co i Stockholm!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka möte

Advokatbyrå Zeijersborger & Co är en av Stockholm duktigaste privatjuridiska byråer. Vi tar emot klienter från hela Stockholmsregionen och förordnas regelbundet som offentliga försvarare.

Specialiserade advokater och jurister i Stockholm

Vår utgångspunkt är klientens bästa. Våra advokater och jurister är specialister och står på din sida oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Vi ger dig råd och stöd vid skilsmässa, umgänge, vårdnadstvist och LVU. Vi upprättar och formsäkrar testamenten, äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev. Vi är erkänt duktiga på person- och trafikskador och hjälper dig att få rätt mot försäkringsbolaget och Försäkringskassan.

Inledande rådgivning och personliga möten

Vi erbjuder fri inledande telefonrådgivning för att utreda om det finns förutsättningar att driva ett ärende juridiskt. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller fylla i Boka-formuläret och oftast får du prata med en rådgivare samma eller nästkommande arbetsdag. Löpande handläggning sker både genom personliga möten på kontoret och kontakt per telefon och mail. Vi ordnar även Skype-samtal för den som så önskar.

Återkoppling

Vår målsättning är att återkoppla till våra klienter så snart vi kan –  gärna inom en arbetsdag. Ombuden är ofta upptagna i förhandlingar, rättegångar och möten varför du kopplas till våra juristassistenter som tar emot meddelanden och bokar telefontider. Din jurist eller advokat kontaktar dig när den kan garantera dig sin odelade uppmärksamhet och samtalets fulla sekretess.

Sekretess och lojalitet

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess och lojalitetsplikt. Vi svarar aldrig på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så. För att våra klienter ska slippa möta någon de vill undvika, tar vi heller inte emot spontanbesök på våra kontor.

Här hittar du oss i Stockholm

Våra möteslokaler i Stockholm ligger på Strandbergsgatan 61 på Kungsholmen. Närmaste tunnelbanestation är Stadshagen. Du kan fråga efter oss i receptionen så kommer vi och hämtar dig. Bilparkering i centrala Stockholm är alltid lite trixigt, så det enklaste alternativet är nästan alltid kollektivtrafik.

Vi står på din sida

010-33 33 888