Om oss

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Om oss

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

En heltäckande advokatbyrå

Zeijersborger & Co grundades av Peter Zeijersborger år 2005. Verksamheten har vuxit till en av landets mest heltäckande advokatbyråer och vi tar emot klienter från hela Sverige. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg men vi är aldrig längre bort än ett klick eller ett telefonsamtal.

Specialiserade jurister och advokater

Våra arbetsområden innefattar allt som privatpersoner och företagare kan behöva hjälp med juridiskt; från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi förordnas regelbundet av domstolar och myndigheter och önskas i stor utsträckning som målsägandebiträden, brottmålsadvokater, bodelningsförrättare och ombud i LVU.

Kunskap, engagemang och lojalitet

Våra kärnvärden är kunskap, engagemang och lojalitet. Intresset för den enskildes rättigheter står i centrum för verksamheten. En viktig del av vårt arbete är att utbilda jurister till duktiga ombud och att sprida kunskap om vardagsjuridik till en bredare publik. I menyn hittar du Fråga Advokaten där vi delar med oss av vår expertis genom att svara på allmänhetens frågor, ge tips och publicera vårt utbildningsmaterial.

Hållbarhet och mångfald

I vår vardag möter vi människor med olika bakgrund och utmaningar. Vi vill främja mångfald och jämställdhet, utmana fördomar och se möjligheter istället för problem.

Vi arbetar även aktivt med frågor kring socialt ansvarstagande och miljö. Genom att reflektera över hur vi använder våra resurser och samverkar med vår omvärld bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

Läs gärna mer på sidorna Hållbart företagande och Jämställd arbetsplats.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.