Specialerbjudande

Använd koden:KONSULTATION

(50% gäller till söndag)

Sök

Jämställd arbetsplats

Advokatbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens

Vi hjälper såväl privatpersoner som företagare

Respekt för varandras olikheter

I vår vardag möter vi människor med olika bakgrund och utmaningar. Genom att aktivt främja mångfald och jämställdhet, utmana fördomar och se möjligheter istället för problem blir vi trevligare kollegor och duktigare ombud.

På Zeijersborger & Co behandlar vi varandra med respekt och värdighet oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller etnisk tillhörighet.

Vi främjar mångfald och jämställdhet genom att:

  • Underlätta för alla medarbetare att förena arbete och föräldraskap.
  • Förebygga och förhindra trakasserier.
  • Ge alla medarbetare möjligheter till utveckling och utbildning.
  • Aktivt verka för en jämn könsfördelning inom vår verksamhet.
  • Ge alla medarbetare lika lön och villkor för lika prestation då arbetet som utförs är lika eller likvärdigt och har jämförbar svårighetsgrad.
  • Ge alla sökande till utlysta tjänster lika behandling. Tillsättning av tjänst sker i första hand med utgångspunkt från kompetens och lämplighet.

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du juridiska frägor och svar, ta del av Advokatens tips och ställa dina egna frågor.

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.