Jobba som jurist


Zeijersborger & Co erbjuder en omväxlande och meriterande tjänst på en av Sveriges mest heltäckande privatjuridiska byråer. Varje termin tillhandahåller vi även ett begränsat antal APU och uppsatspraktiker. Välkommen med din ansökan!

Rekrytering

Om du är stresstålig, älskar juridik och vill arbeta som ombud ska du söka dig till oss. Arbetet präglas av högt tempo, korta deadlines och mycket klientkontakt.  Vår värdegrund vilar på  lojalitet, engagemang och kunskap.

Som jurist handlägger du självständigt ärenden under ledning av erfarna principaler. Vi rekryterar löpande duktiga jurister till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kravprofil jurist:
– Du har svensk examen i juridik, gärna med inriktning på privatjuridik.
– Du har gärna ett till två års erfarenhet av arbete på myndighet.
– Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Skicka din ansökan komplett med personligt brev, betyg och cv till ansokan@zeijersborger.se.

APU

Vi tar emot juriststudenter för arbetsplatsförlagd utbildning (APU). Vi tar fram en individuell utbildningsplan och följer de riktlinjer som juristprogrammet ställer upp för att du ska få dina studiepoäng.

Uppsatspraktik

Varje termin erbjuder Advokatbyrå Zeijersborger & Co juriststudenter vid landets juristhögskolor och affärsjuridiska program uppsatspraktik i aktuella och intressanta privatjuridiska ämnen. Målet är att du ska nå högsta betyg på ditt examensarbete och kvalificera till en av våra tjänster som jurist.

”Uppsatspraktik med sikte på anställning efter examen”

Uppsatspraktiken består av akademisk  handledning samt praktiskt introduktion till tjänsten som biträdande jurist.  Vi samarbetar med din huvudhandledare på juristutbildningen för att garantera att innehåll, form och kvalité möter uppställda betygskrav. Oavsett om du väljer att söka en tjänst hos oss eller inte, får du ett värdefullt intyg och en erfarenhet att lägga till ditt cv.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Kristian Holm, ansvarig för Utbildning och Personal

Behöver du ett ombud?

Det kostar inget att fråga

Behöver du ett ombud? Det kostar inget att fråga. Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

010-33 33 888 Boka tid online »

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

010-33 33 888 Boka tid online