Helgerbjudande

Använd koden:ADVOKAT

(50% rabatt på konsultation till söndag)

Praktik inom digital marknadsföring

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Fasta priser

Flexibel betalning

Praktik inom digital marknadsföring

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

16 000+ nöjda klienter

Flexibel betalning

Fasta priser

Marknadspraktik hos Zeijersborger & Co

Varje läsår erbjuder vi en spännande praktikplats för dig som studerar digital marknadsföring på yrkeshögskola. Som praktikant hos oss får du testa dina teoretiska kunskaper i praktiken och vara en del av vårt marknadsteam. Vi gör allting in-house, vilket innebär att du får möjlighet att jobba med allt från sökmotoroptimering och annonsering till skapande av innehåll till hemsida och sociala medier. Vår tanke är att du som studerar ska få vidareutveckla din kompetens, bygga nätverk och få in en fot på arbetsmarknaden.

En trivsam arbetsplats

För oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av din praktik och att arbetsplatsen upplevs som både givande och trivsam. Utöver ett nära samarbete med kollegorna på marknadsavdelningen, tilldelas du därför också en kvalificerad handledare som ger dig stöd under hela din tid hos oss. Varje vecka kommer du att ha en avstämning med HR för att säkerställa att du har tilldelats relevanta uppgifter.

Vi tror på att lära och lära ut

Vi ser praktiken som ett värdefullt utbyte, där vi delar med oss av vår erfarenhet och välkomnar dina kunskaper och förslag. Hos oss får du chansen att arbeta med varierade uppgifter, ansvara för projekt och ta egna initiativ.

Så söker du praktik hos oss

Vill du göra din praktik hos oss? Skicka ditt CV tillsammans med personligt brev och betyg till [email protected]. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kontakta oss

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.