fbpx

Rättegångsspelet

Vi lär när vi gör

BÄR (Bollen Är Rund) och DD (Domaren Dömer) är två dedikerade supporterklubbar. Det är premiär i allsvenskan och supportrarna är på plats för att heja på sina lag Skåne IF mot Götalands IF. Det har varit en lång försäsong, spänningen ligger i luften och nivåerna av adrenalin och alkohol är höga.”

Så börjar storylinen till det som ska bli höstens och vinterns rättegångsspel. Hela Zeijersborger & Co är engagerade i team med domare, åklagare, försvarare, målsägandebiträden och vittnen. Startskottet gick med  Brottmålsskolan som hölls av delägarna Kerstin Vogel och Peter Zeijersborger den 30 september och finalen är en två-dagars mordrättegång i mars 2020.

Hittills har polisanmälan kommit in, förordnanden är skickade till försvarare för Charlie Boll, Kim Måhl och Robin Bur och åklagaren har inkommit med häktningsframställan avseende Charlie Boll och Kim Måhl.  Spänningen stiger och allting är inte som det verkar…

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Söker du praktik, LIA eller APU? Ta kontakt med vår ansvarig för utbildning och personal, Kristian Holm, eller läs mer här.


Ställ en fråga till advokaten här »

Boka kostnadsfritt möte med Zeijersborger idag! »

Vi står på din sida

Zeijersborger & Co är en av Sveriges ledande privatjuridiska advokatbyråer. Våra jurister och advokater står på din sida oavsett om du blivit åtalad eller utsatt för brott, behöver råd vid skilsmässa, vårdnadstvist, LVU, arvskifte eller personskada. Vi är duktiga på diskrimineringsfrågor och driver dina tvister mot myndigheter och försäkringsbolag. Naturligtvis hjälper vi dig att upprätta äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och testamenten.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en frågaIntegritetspolicy


Sök i vår frågedatabas