fbpx
Kvinna sitter vid ett skrivbord och skriver på sin laptop

Sociala medier

Följ oss på våra sociala medier!

Vi på Zeijersborger & Co uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier med spännande innehåll som riktar sig till dig som arbetar i branschen, studerar eller bara har ett allmänintresse för juridik. Följ oss på våra olika kanaler för att ta del av spännande uppdateringar varje vecka!

Facebook

På vår Facebooksida delar vi med oss av juridiska frågor och svar som privatpersoner ställt till oss via vår gratis tjänst Fråga Advokaten. Här publicerar vi även artiklar, nyheter och aktuell information kring vår byrå och juridiska tvister.

Juriststudenter är dessutom välkomna att gå med i vår facebookgrupp Zeijersborger & Co Student där vi svarar på frågor, delar med oss av tips och anordnar tävlingar. Där informerar vi även om utbildningar och events som vi regelbundet bjuder in studenter till.

Instagram

Om du vill få en inblick i hur livet på byrå ser ut kan du följa oss på Instagram. Där delar vi med oss av nyheter, tips från vår kunniga personal och firar högtider tillsammans med våra kollegor. På vår Instagram informerar vi även dig som vill arbeta hos oss om lediga tjänster och praktikplatser. Följ oss för att lära känna våra kollegor, kontorshunden Stig och ta del av vardagen på Zeijersborger & Co.

LinkedIn

Du som vill jobba på Zeijersborger & Co kan följa oss på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad om våra lediga tjänster. Förutom att rekrytera juridiska ombud erbjuder vi intressanta praktikplatser för studenter inom juridik, HR och marknadsföring. På LinkedIn delar vi också med oss av nyheter, utbildningar och events som vi arrangerar.

Youtube

På vår Youtubekanal publicerar vi utbildningsmaterial som kan vara relevant för dig som studerar juridik eller är intresserad att lära dig mer om privatjuridik. Där hittar du även Livet på Byrå-videos med våra kollegor som berättar om hur deras arbete ser ut. Om du missat något av våra digitala events kan du även ta del av dem på vår kanal.

Twitter

Våra advokater Peter Zeijersborger och Kerstin Vogel delar med sig av sina professionella åsikter och juridiska expertis i form av artiklar, debattinlägg och veckans case på Twitter. Följ Peter och Kerstin för intressanta vinklar på aktuella juridiska ärenden och politiska beslut som rör privatjuridiska frågor.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa in till oss.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas