Din advokat och jurist i Stockholm

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Din advokat och jurist i Stockholm

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Specialiserad advokatbyrå i Stockholm

Zeijersborger & Co är en av Stockholms ledande och mest heltäckande advokatbyråer för privatpersoner och företagare. Våra arbetsområden sträcker sig från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi tar emot klienter från hela landet och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar.

Boka 20 minuters konsultation för 395 kr!

Har du en juridisk fråga och snabbt vill komma i kontakt med en advokat eller jurist? Goda råd är inte dyra! För bara 395 kr får du 20 minuters juridisk rådgivning och oftast en tid redan samma dag. Du bokar online eller på telefon 010-33 33 888 och betalar enkelt med Swish eller kort. Välj om du vill ha konsultationen över telefon eller via videosamtal.

Konsultation

395 kr

20 minuters juridisk rådgivning

  • Vägledning inom aktuellt rättsområde
  • Utredning av möjligheter att driva ärendet på juridisk väg
  • Behovsanalys med förslag till nästa steg

Betala enkelt med kort eller Swish och välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

Enkla vägen till att bli klient

Behöver du ett ombud eller vill du önska oss som offentligt biträde? Välkommen att kontakta oss på telefon 010-33 33 888 för att få prata med en juristassistent som lyssnar på ditt ärende, bedömer om det faller inom ramen för våra arbetsområden och tar dina uppgifter. Därefter skickar vi information med fullmakter, avtalsvillkor och lite extra läsning som kan vara intressant just för dig. Oftast går dokumenten per mail, men om du föredrar att ta emot dem via post är det inga problem. Vi bifogar fria svarskuvert.

För den som inte har skrivare eller vill ha hjälp att fylla i formulären tar vi gärna emot dig på vårt kontor i Stockholm, Strandbergsgatan 61. När dokumentationen är underskriven är du klient hos oss!

Löpande handläggning sker både genom personliga möten på kontoret och kontakt per telefon och mail. Vi ordnar även videosamtal för den som önskar.

Sekretess och lojalitet

Som advokatbyrå har vi absolut sekretess och lojalitetsplikt. Vi svarar aldrig på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra så. För att våra klienter ska slippa möta någon de vill undvika, tar vi heller inte emot spontanbesök på våra kontor.

Våra advokater och jurister i Stockholm

Är det någon skillnad på att vara advokat och jurist? Ska jag välja en advokatbyrå eller en juristbyrå? Advokaten är en jurist utbildad på juristprogrammet och är formellt ledamot i Sveriges Advokatsamfund. Det gäller både i Stockholm och resten av landet. För att bli ledamot måste juristen ha varit verksam i minst tre år och avlägga advokatexamen. Advokaten ska vara anställd på eller ägare av en registrerad advokatbyrå. Det är bara advokater som kan bli förordnade som ombud i brottmål av tingsrätterna i Stockholms län.

”En jurist som arbetar på en advokatbyrå
lyder under Advokatsamfundets etiska regler”

En jurist som arbetar på en advokatbyrå kallas traditionellt biträdande jurist och lyder under Advokatsamfundets etiska regler för advokater avseende lämplighet, lojalitet och sekretess. Alla advokater och biträdande jurister som är verksamma på kontoret i Stockholm har obligatoriska försäkringar och tilläggsförsäkringar för att skydda klienter från förmögenhetsskada.

”Jurist är inte en skyddad titel”

Jurister anställda på myndighet eller juristbyrå behöver inte ha gått juristprogrammet och omfattas inte av Advokatsamfundet krav eller försäkringar. Jurist är inte en skyddad titel, så vem som helst har rätt att kalla sig jurist.

Våra advokater och jurister i Stockholm har höga krav på kompetens, fortbildning och klientfokus. Advokaten svarar med sin titel för allt arbete som biträdande jurister gör, vilket innebär att du som klient får samma kvalitet oavsett vilken medarbetare som handlägger ditt ärende.

Här hittar du oss i Stockholm

Våra möteslokaler i Stockholm ligger på Warfvinges väg 31 på Kungsholmen. Närmaste tunnelbanestation är Stadshagen. Du kan fråga efter oss i receptionen så kommer vi och hämtar dig. Bilparkering i centrala Stockholm är lite trixigt, så det enklaste alternativet är nästan alltid kollektivtrafik.

LPT, LVM, LRM

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Meny

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.