fbpx
Ett klassrum med studenter

Studentambassadör

Är du vår nya studentambassadör?

Vad kul att du har valt att plugga juridik! Vi vet att du kämpat hårt för att komma in och nu står du inför nya utmaningar med att lära dig juridisk metod, välja rätt fördjupningskurser, praktikplats och uppsatsämne. Vilka val leder till den karriär du vill ha? Hur är det att jobba på byrå? Hur ser vägen till advokattiteln ut? Om du delar våra värderingar och tycker att privatjuridik är lockande, kan du söka ett ambassadörskap redan under termin två.

Vi letar efter drivna och intresserade juriststudenter som representerar oss på juristlinjerna i Göteborg, Linköping, Lund, Stockholm och Uppsala. Ambassadörerna är en del av Zeijersborger & Co:s ideella verksamhet och har kontinuerlig kontakt med studentkoordinator. Ambassadörerna sprider information om byrån till andra studenter och svarar på deras frågor om Zeijersborger & Co. De bjuds in till utbildningar, events och är självklart med när vi firar kanelbullens dag och har vårt årliga Lussequiz. Vi arrangerar studievägledning och vår HR-avdelning erbjuder karriärcoachning med cv-skola, tipsar om meriterande extrajobb och ordnar med intervjuprepp. Som ambassadör bygger du också ett nätverk med likasinnade studenter från Sveriges främsta juristlinjer.

Det är meriterande att vara studentambassadör när vi rekryterar studentnotarier, erbjuder uppsatspraktiker, APU:er och bemannar vår Law Clinic. Du hittar all aktuell information och nyheter i vår Facebook-grupp Zeijersborger Student. Gå med redan idag så du inte missar allt det roliga!

Så här kan ett ambassadörsår se ut

Vi anordnar digitala aktiviteter när det inte går att samlas för mingel på våra kontor.

  • 8 digitala sammankomster med HR, studentmentor och alla ambassadörer.
  • 2 utbildningstillfällen/events.
  • 4 högtidsdagar med byråmingel; fettisdagen, nationaldagen, kanelbullens dag och Lussemys med quiz.

Låter det spännande? Skicka din anmälan med personligt brev och betygsutdrag till ansokan@zeijersborger.se.

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa in till oss.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas