Studentambassadör

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Studentambassadör

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för privatpersoner och företagare

Är du vår nya studentambassadör?

Vad kul att du har valt att plugga juridik! Vi vet att du kämpat hårt för att komma in och nu står du inför nya utmaningar med att lära dig juridisk metod, välja rätt fördjupningskurser, praktikplats och uppsatsämne. Vilka val leder till den karriär du vill ha? Hur är det att jobba på byrå? Hur ser vägen till advokattiteln ut? Om du delar våra värderingar och tycker att privatjuridik är lockande, kan du söka ett ambassadörskap redan under termin två.

Vi letar efter drivna och intresserade juriststudenter som representerar oss på juristlinjerna i Göteborg, Linköping, Lund, Stockholm och Uppsala. Ambassadörerna är en del av Zeijersborger & Co:s verksamhet och har en dedikerad studentmentor. Ambassadörerna sprider information om byrån till andra studenter och svarar på deras frågor om Zeijersborger & Co. De bjuds in till utbildningar, events och är självklart med när vi firar kanelbullens dag och har vårt årliga Lussequiz. Vi arrangerar studievägledning och vår HR-avdelning erbjuder karriärcoachning med cv-skola, tipsar om meriterande extrajobb och ordnar med intervjuprepp. Som ambassadör bygger du också ett nätverk med likasinnade studenter från Sveriges främsta juristlinjer.

Det är meriterande att vara studentambassadör när vi rekryterar studentnotarier, erbjuder uppsatspraktikerAPU:er och bemannar vår Law Clinic. Du hittar all aktuell information och nyheter i vår Facebook-grupp Zeijersborger Student. Gå med redan idag så du inte missar allt det roliga!

Så här kan ett ambassadörsår se ut

Vi anordnar digitala aktiviteter när det inte går att samlas för mingel på våra kontor.

  • 8 digitala sammankomster med HR, studentmentor och alla ambassadörer.
  • 2 utbildningstillfällen/events.
  • 4 högtidsdagar med byråmingel; fettisdagen, nationaldagen, kanelbullens dag och Lussemys med quiz.

Låter det spännande? Vi söker två personer per juristlinje och termin. Skicka din anmälan med personligt brev och betygsutdrag till [email protected].

Våra studentambassadörer

Göteborg

Hampus Möller

Studentambassadör
Handelshögskolan i Göteborg

Nina Kristiansson

Studentambassadör
Handelshögskolan i Göteborg

Ida Balheden Karlsson

Studentambassadör
Handelshögskolan i Göteborg

Alisa Gashi

Studentambassadör
Handelshögskolan i Göteborg

Karlstad

Wilma Landahl

Studentambassadör
Karlstads universitet

Linköping

Noa Andersson

Studentambassadör
Linköpings universitet

Elaha Moosawi

Studentambassadör
Linköpings universitet

Lund

Michelle Lemoutzoglou

Studentambassadör
Lunds Universitet

Behöver du vår hjälp?

Behöver du ett ombud? Välkommen att kontakta oss! Vi gör en bedömning av ditt ärende och berättar vilka alternativ du har att driva det vidare på juridisk väg.

Fråga advokaten

Nyfiken på vardagsjuridik? Vårdnad, diskriminering, bråkiga grannar, äktenskapsförord eller testamente? I Fråga advokaten kan du läsa det mesta, ta del av Advokatens bästa tips och ställa dina egna frågor.

Behöver du ett ombud?

Våra juristassistenter svarar på frågor om vad det innebär att bli klient hos oss och hjälper dig med det administrativa.

Juridisk rådgivning

Boka en 20 minuters konsultation med advokat eller jurist för endast 395 kr. Välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.