fbpx

Jobba som studentnotarie

Jobba som studentnotarie

Du som studerar juridik på universitet kan arbeta extra som studentnotarie hos oss efter termin sex på juristprogrammet. Som studentnotarie får du hjälpa till med enklare rättsutredningar och arbeta redaktionellt med att skriva juridiskt material. Du får också delta i utbildningar och bygga nätverk med framtida branschkollegor. Våra studentnotarier får betalt för sitt arbete, vilket ger en möjlighet att tjäna lite extrapengar under studietiden.

Ett nära samarbete med våra jurister

I rollen som studentnotarie får du chansen att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du kommer att få handledning och stöd av en ansvarig jurist som delegerar ut dina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du trivs på byrån och därför kommer du även få kontakt med vår HR-avdelning som svarar för schemaläggning och uppföljning.

Så söker du rollen som studentnotarie

Vi rekryterar löpande duktiga juriststudenter. Vill du bli en del av vårt team? Skicka ditt CV, ett personligt brev och dina betyg till ansokan@zeijersborger.se. Märk ämnesraden med  Studentnotarie och det av våra kontor du vill söka till; Stockholm, Malmö eller Göteborg. Vi ser fram mot att få höra av dig!

Behöver du ett ombud?

Vill du veta om ditt ärende går att driva på juridisk väg? Ring oss och boka en kostnadsfri telefonrådgivning.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas