Tillbaka

Vi söker advokater

28 februari

Har du tröttnat på att jaga förordnanden och uppdrag? Vill du hellre ägna dig åt juridiken än att oroa dig för faktureringen? Då ska du söka dig till oss – vi har god tillströmning av ärende och är i behov av att expandera!

Zeijersborger & Co är en av landets största privatjuridiska byråer. Vi tar emot klienter från hela Sverige och förordnas regelbundet av domstolar och myndigheter. En viktig del av dina arbetsuppgifter som advokat hos oss blir att principala biträdande jurister.

Om dig
Du har svensk advokatexamen, är inriktad på humanjuridik och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Som person är du noggrann, intresserad och positiv.

Om oss
Advokatbyrå Zeijersborger & Co grundades av Peter Zeijersborger år 2005 och har kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borås. Byrån arbetar uteslutande med privatjuridik. Våra advokater och jurister är specialiserade på familjerätt, brottmål, skadeståndsrätt, fordran, fastighetsrätt och diskrimineringslagstiftning. Vi förordnas regelbundet av domstolar och myndigheter i LVU, asyl, som målsägandebiträden, ställföreträdare för barn, god man och förvaltare.

Välkommen att skicka din ansökan till Kristian Holm:
kristian@zeijersborger.se

Det kostar inget att fråga. Du bokar enkelt en inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

010-33 33 888 Boka tid online »