Tillbaka

Vi söker Verksamhetskoordinator

19 september

Det ska vara roligt att komma till jobbet! Därför behöver vi dig.

Advokatbyrå Zeijersborger & Co ä en av Sveriges snabbast växande privatjuridiska byråer. Vi tar emot klienter från hela landet och har kontor i Stockholm,Göteborg, Borås och Malmö. För att verksamheten ska fungera behövs mycket mer än bara juridisk kompetens; lokaler, administration, städning, utbildningar, konferenser, inredning, it-stöd, ärendehanteringssystem, kontorsmaterial, resor, hotellnätter… Ja, listan är lång! Det är vår Verksamhetskoordinator som ser till att allting flyter på. 

Vi tror att du som söker har erfarenhet från administration, kontor, reception eller kundtjänst med inköps- och personalansvar. Du är duktig på att få saker att hända, är strukturerad och tycker om rollen som spindeln i nätet. Du drivs av arbetsglädje och delar gärna med dig av dina kunskaper.

Kravprofil:

– Dokumenterade ekonomikunskaper på lägst gymnasienivå

– Goda kunskaper inom Office och ärendehanteringssystem med rapportfunktioner

– Erfarenhet av inköp så som färdigställande av kravspecifikationer, offertförfarande och avtalsgranskning

– Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och kan hålla presentationer inför publik

Din placeringsort kan vara både i Göteborg och Malmö. Du kommer att behöva resa mellan våra kontor någon/några dagar i månaden beroende på verksamhetens behov.

Är du intresserad? Skicka personligt brev, cv och betyg till personalansvarig Kristian Holm redan idag! Vi intervjuar löpande.

010-33 33 888