fbpx

Z&Co Law Clinic

Behöver du en andra chans?

Ibland behöver man en andra chans när domar och myndighetsbeslut går en emot. Ärenden som ligger inom vårt verksamhetsområde men som inte går att driva inom ramen för vår ordinarie verksamhet kan kvalificera till vår Law Clinic*.

Våra kärnvärden är kunskap, engagemang och lojalitet. Intresset för den enskildes rättigheter har stått i centrum för verksamheten sedan byrån startades 2005. En viktig del av vårt arbete är även att utbilda jurister till duktiga ombud. Därför startade vi Z&Co Law Clinic.

Arbetet är pro bono

Z&Co Law Clinic organiserar några av Sveriges duktigaste juriststudenter under ledning av byråns erfarna advokater. Tillsammans arbetar vi med kvalificerad juridisk handläggning när den är som svårast. Arbetet är pro bono, det vill säga utan betalning, och tanken är att alla ska vinna något i slutänden; upprättelse, erkännande eller i alla fall en känsla av att ha gjort allting man kunnat.

Så här gör du

Skicka ett mail till lawclinic@zeijersborger.se med en kort beskrivning av ditt ärende och varför du vill att det ska tas upp i vår Law Clinic. Vi återkopplar så snart som möjligt efter att vi gjort en preliminär bedömning. Om vi väljer att gå vidare kallar vi till ett första inledande möte.

*Det finstilta

Zeijersborger & Co väljer ensidigt vilka ärenden som handläggs inom ramen för Z&Co Law Clinic och vilka resurser som tillsätts. Vi förbehåller oss rätten att avsluta handläggningen om vi finner att det saknas förutsättningar att vinna framgång. Handläggningen är kostnadsfri men externa utredningskostnader som exempelvis laboratorieanalyser med mera kan tillkomma.

Behöver du ett ombud?

Vill du veta om ditt ärende går att driva på juridisk väg? Ring oss och boka en kostnadsfri telefonrådgivning.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas