fbpx

Z&Co Law Clinic

Anser du dig felaktigt dömd? Vi kan hjälpa dig.

Anser du dig felaktigt dömd och har blivit nekad prövningstillstånd i högre instans? Om ditt ärende rör brottmål, förvaltningsrätt och skadeståndsrätt kan vi hjälpa dig*.

Våra kärnvärden är kunskap, engagemang och lojalitet. Intresset för den enskildes rättigheter har stått i centrum för verksamheten sedan byrån startades 2005. En viktig del av vårt arbete är även att utbilda jurister till duktiga ombud. Därför startar vi nu Z&Co Law Clinic.

Arbetet är pro bono

Z&Co Law Clinic organiserar några av Sveriges duktigaste juriststudenter under ledning av byråns erfarna advokater. Tillsammans arbetar vi med kvalificerad juridisk handläggning när den är som svårast. Arbetet är pro bono, det vill säga utan betalning, och tanken är att alla ska vinna något i slutänden; upprättelse, erkännande eller i alla fall en känsla av att ha gjort allting man kunnat.

Så här gör du

Skicka ett mail till lawclinic@zeijersborger.se med en kort beskrivning av ditt ärende och varför du anser att domen felaktig. Vi återkopplar så snart som möjligt efter att vi gjort en preliminär bedömning. Om vi väljer att gå vidare kallar vi till ett första inledande möte.

*Det finstilta

Zeijersborger & Co väljer ensidigt vilka ärenden som handläggs inom ramen för Z&Co Law Clinic och vilka resurser som tillsätts. Vi förbehåller oss rätten att avsluta handläggningen om vi finner att det saknas förutsättningar att vinna framgång. Handläggningen är kostnadsfri men externa utredningskostnader som exempelvis laboratorieanalyser med mera kan tillkomma.

 

Boka tid hos oss

Du bokar enkelt en gratis inledande rådgivning genom att ringa eller boka en tid online.

Ställ en fråga    Integritetspolicy


    Sök i vår frågedatabas